2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 124 پست

نمیدونم هم خوبی داره هم بدی.

خوبیش اینه اگر از دعوای منو شوهرم باخبر بشه همه ش شوهرمو مقصر میدونه 😅😅.

بدیش اینه که تیز و سیاستمداره.بعضی موقعها حرفای چرت و پرت میزنه دعوای منو شوهرم راه میوفته.

اونروزم بهم گفت دوستت دارم چون بی احترامی تو این دوسالی که عروسم بودی ازت ندیدم☺

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی نداره..حرف دهنشونمیدونه میپرونه فقط..افریده شده دل بشکونه

خدا کمکت کنه عزیزم

خیلی بده دل آدم بشکونن نفهمن ک چیکار کردن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بهترینش اینه مثلا میرم خونشون میگه تو مهمونی نباید دست ب چیزی بزنی هرچی میخام کمکش کنم نمیزاره محبت می‌کنه خیییلی همیشه میگه تو از بچه هام واسم بهتری ...بدترین اخلاقش اینه تفکراتش نسبت به زن شوهر عجیبه مثلا معتقده زن شوهر حسابشون ازهم جداست مثلا اگ مرد خونه میخره این خونه کلا حق مرد هسته و زن هیچ حقی نداره تو سهم اون خونه....یکی دیگشم اینه ک هنوز رو دلم مونده این موضوع من قبل از ازدواج با شوهرم کمک کردیم زمین خریدیم تونامزدی ساختیم ...من اصرار داشتم ک حتما خونه تموم شده بعد بریم سرزندگیمون مادرشوهر می‌گفت کی‌اول زندگیش خونه داره ک پسرم داشته باشه ولی خواستگار واسه خواهرشوهرم اومد مادرشوهرم اولین چیزی پرسید خونه داره ؟ بدون خونه نمیشه ک 

بدترین اخلاقش اینه که فکر میکنه عقل کله حتی بچه هاشم دست میندازنش

بیچاره رو مسخره اش میکنن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بدیش اینه که تو همه چی دخالت میکنه.

خوبیشم اینه که اگ خونه تکونی اینا داشته باشم تا همه جارو تمیز کنم پا ب پای من شایدم بیشتر کمکمه پارسال ک با شوهرم دوتایی همه چیز خونمو شستن حتی یدونه پتو هم خودم نشستم.

بهترینش اینه که مثل دخترخودش دوستم داره و مهربونههه😍

بدترین نداره واقعا ولی یکم خودشیفتس😂خیلی به خودش میرسه و اینا بعدشم هی دوس داره از خوشگلیاش تعریف بشه😂😂

💏"You & me 💕make a wonderful "We
بهترینش اینه که خیییییییلی تمیز  بد ترینش هم اینه کههمش آمار منو میگیره که کجارفتم کی رفتم چرا ...

فوضول تشریف دارن پس

بدترین اخلاقش و نمیدونم. بهترین اخلاقش اینه که بین دختر و عروس فرق نمیذاره و میگه عروس و اذیت کنی زن ...

پس خیلی خوووبه

خدا حفظش کنه برات عزیز

خخخخ والا  طفلی خیلی هم تلاش میکنه و ها ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه

بهتر

دستپختش خوب باشه تو بیچاره میشدی

الان همسر من هرچی میپزم میگم مامانم بهتر درست میکنه همش سر پختن بهم میگه از مامانم بپرس اعصابم بعضی وقتا خورد میکنه

مادرشوهر من خپبیش اینه یه پیاله اش بده دستت فرداش منتشو بزنه البته فقط واسه من اینجوریه و گرنه واسه جاریم جهازم خریدن جراتشو نداره تازه به من میکه خدارو شکر خدا این خصلت خوب رو تو وجود من گذاشته که منت روسر کسی نزارم 😂😂خدا هم خنده اش گرفت از این حرف درست یه دقیقه قبلشمیگفت ۳۰۰ کرم عسل دادم به نوه ام حساب کنن ببین چقدر پولشه اینا پولن 😂😂در حالی که خودش تو پول غلت میزنه ها ندار نیس منم بهشوهرم گفتم جرات داری یه ورق نون از اونجا بیار خونه من

خیلی پشت بقیه حرف میزنه مننم که جزشون کسی ادم حساب نمیکنه  کلا بفکر خودش  واقعا تقطه مث ...

هی بابا

بعضی هام این شکلی ان دیگه انقدر پشت خواهر و خونواده اش بد میگن نمیشه بهشون اعتماد کرد

مادر شوهر منم فقط خوبي داره تو اين شش سالي كه عروسش بودم يك بارم از دستش ناراحت نشدم هميشه هواي من و بيشتر از شوهرم داره..نصف وسايل دكوري زيبا و جديدي كه تو خونم هستش رو ايشون خريدن دائما واسه من و دخترم داره خريد ميكنه اونم چيزاي شيك و گرون با اينكه خود شوهرمم وضعش خيلي خوبه ولي مامانش به من و دخترم خيلي ميرسه..عاشق دخترمم هست..انقدر به من احترام گذاشته و خوبي از من گفته كه تمام فاميلاش و دوستاش من و دوست دارن

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
بدترین اخلاقش اینه که حس میکنه من باعث دوری مون شدم  بهترین اخلاقشم اینه که فوق العاده خوش برخ ...

شاید با حرف زدن بشه حل کرد که تو مقصر دوری اشون نیستی