zozo_72 مدیر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 عنوان مادرشوهر... | مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 124 پست بدترین اخلاقی و بهترین اخلاق مادرشوهرتون چیه؟بدترین اخلاق مادرشوهر من اینکه کینه ای و دهن بینهبهترین اخلاقشم اینکه خیلی پشتمه همه جا و مهربونه باهام یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند 1398/11/28 | 12:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربهاااار عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 41178 پس خیلی خوووبه خدا حفظش کنه برات عزیز مرسی عزیزم وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 اوه مادر شوهرم عالیه روز تولدم بچمونگه داشت منوشوهرم باهم بریم؟ بیرون غذاروتورستوران بخوریم وقتی ام ... خدا حسابی حفظش کنهمادرشوهر اینجوری به آدم ثابت میکنه که همه بد نیستن یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
fm7579 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 14020 بهتر دستپختش خوب باشه تو بیچاره میشدی الان همسر من هرچی میپزم میگم مامانم بهتر درست میکنه همش سر پ ... وا بگو هرکس دستپخت خودشو داره من شوهرم هیچوقت نمیگه اینجور حرفیو خیلی ناراحت میشم اگه بگه
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 بدترين اينه كه بعضي وقتا ي جوري حرفشو با شوخي ميزنه كه تا في خالدون ادم ميسوزه بهترينشم خيلي ... دستش درد نکنهکاش زبونشم درست کنه که بشه بیشتر باهاش راحت تر باشیبه قول مامانم آدمای اینجوری با پنبه سر میبرن چون شوخی شوخی همه چی میگن به آدم یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
گلااااااااریس عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 927 شاید با حرف زدن بشه حل کرد که تو مقصر دوری اشون نیستی نه متاسفانه هرچی براش توضیح میدیم قبول نمیکنه مستقیم یه بار بهم گفت تو اگه میخواستی بمونی امیر (شوهرم)میموند گفت امیر به حرف توئه میتونستی راضییش میکردی
fm7579 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 14020 بهتر دستپختش خوب باشه تو بیچاره میشدی الان همسر من هرچی میپزم میگم مامانم بهتر درست میکنه همش سر پ ... تازه یوقتایی توخونه مامانش بمن میگه بهشون بگو چطور غذا درست میکنی یاد بگیرن😂
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 دروغگوعه گداس فتنس😬😬😬😤😤😤 بهترینشم اینکه به روی مبارک نمیاره باز میاد طرفم😂 خدا به دادت برسهدروغگو بودن اصلا خوب نیست حالا گدا بودن ب خودش ربط دارهعزیزم یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 خوبیش اینه که مهربونه ب فکرمه پشتمه حتی تو دعوای من و پسرش اگ واقعا تقصیر پسرش باشه پشت منو میگیره و ... پس خیلی خوبه خدا رو شکراون اخلاقشم شاید چون حساسه یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
maeim عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 20851 خدا به دادت برسه دروغگو بودن اصلا خوب نیست حالا گدا بودن ب خودش ربط داره عزیزم 😤 چند وقت پیش باز با دروغش داشت دعوا درست میکرد گفتم اگه دعوا شد گوز بابا همه چیز ميندازم بیرون تا ابد راهش نمیدم هیچ
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 بهترینش اینه که میگه مثه دخترمی و بچمی بدترینش اینه که دروغ میگه😑 پس کلا دروغ میگه که میگه مثل دخترمی یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 خوبی زیاد داره برای خواهراشو دختراش جان میده ولی به من تا بحال خوبی نکرده همش بدیاش واسه من بوده هیبعضیاشونم اینجورین دیگه فقط بچه های خودشون آدم میدونن یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 خصوصیات خوب زیاد داره،باایمانه،خوشرو،اهل غیبت ودخالت نیست،توهمه کار باهام مشورت میکنه ونظرمو میپرسه، ... خدا رو شکرخصلت بدش هم به خودش ضربه میزنه ن توانشالله که بشه حل کرد مشکلش رو یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
سیاهچشم عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 5951 هی بابا بعضی هام این شکلی ان دیگه انقدر پشت خواهر و خونواده اش بد میگن نمیشه بهشون اعتماد کرد ازبس پیش من گفته از بقیه 😁😁😁دیگه یاد گرفتم چیزی از دهنم در نیاد بره به بقیه بگه.هرچی محل نمیدم باز التماس شوهرم میکته به زنت بگو خبرم بکیر زنگ بزنه ..زتیکه عقده دیده شدن دارخ خب لابد دبم نمیخاد ازبس پرو یا ودود ...
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 اخلاق خوبش اینه که هیچوقت پشت سرم حرف نمیزنه و اجازه نمیده هیچکس حرفی بزنه. این شاید بهترین اخلاقه یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 خوبیاش بیشتره تا بدیاش . البته بدیاشم طبیعی . یا شاید من خیلی حساسم . خدا رو شکرحساس نباش اگه خیلی بد بووود میفهمیدی یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند