2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 124 پست
اوه مادر شوهرم عالیه روز تولدم بچمونگه داشت منوشوهرم باهم بریم؟ بیرون غذاروتورستوران بخوریم وقتی ام ...

خدا حسابی حفظش کنه

مادرشوهر اینجوری به آدم ثابت میکنه که همه بد نیستن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر دستپختش خوب باشه تو بیچاره میشدی الان همسر من هرچی میپزم میگم مامانم بهتر درست میکنه همش سر پ ...

وا بگو هرکس دستپخت خودشو داره من شوهرم هیچوقت نمیگه اینجور حرفیو خیلی ناراحت میشم اگه بگه 

بدترين اينه كه بعضي وقتا ي جوري حرفشو با شوخي ميزنه كه تا في خالدون ادم ميسوزه  بهترينشم خيلي ...

دستش درد نکنه

کاش زبونشم درست کنه که بشه بیشتر باهاش راحت تر باشی

به قول مامانم آدمای اینجوری با پنبه سر میبرن چون شوخی شوخی همه چی میگن به آدم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
شاید با حرف زدن بشه حل کرد که تو مقصر دوری اشون نیستی

نه متاسفانه  هرچی براش توضیح میدیم قبول نمیکنه مستقیم یه بار بهم گفت تو اگه میخواستی بمونی امیر (شوهرم)میموند گفت امیر به حرف توئه میتونستی راضییش میکردی 

بهتر دستپختش خوب باشه تو بیچاره میشدی الان همسر من هرچی میپزم میگم مامانم بهتر درست میکنه همش سر پ ...

تازه یوقتایی توخونه مامانش بمن میگه بهشون بگو چطور غذا درست میکنی یاد بگیرن😂

دروغگوعه گداس فتنس😬😬😬😤😤😤 بهترینشم اینکه به روی مبارک نمیاره باز میاد طرفم😂

خدا به دادت برسه

دروغگو بودن اصلا خوب نیست حالا گدا بودن ب خودش ربط داره

عزیزم

خوبیش اینه که مهربونه ب فکرمه پشتمه حتی تو دعوای من و پسرش اگ واقعا تقصیر پسرش باشه پشت منو میگیره و ...

پس خیلی خوبه خدا رو شکر

اون اخلاقشم شاید چون حساسه

خدا به دادت برسه دروغگو بودن اصلا خوب نیست حالا گدا بودن ب خودش ربط داره عزیزم

😤 چند وقت پیش باز با دروغش داشت دعوا درست می‌کرد گفتم اگه دعوا شد گوز بابا همه چیز ميندازم بیرون تا ابد راهش نمیدم

هیچ
بهترینش اینه که میگه مثه دخترمی و بچمی بدترینش اینه که دروغ میگه😑

پس کلا دروغ میگه که میگه مثل دخترمی

خوبی زیاد داره برای خواهراشو دختراش جان میده ولی به من تا بحال خوبی نکرده همش بدیاش واسه من بوده

هی

بعضیاشونم اینجورین دیگه فقط بچه های خودشون آدم میدونن

خصوصیات خوب زیاد داره،باایمانه،خوشرو،اهل غیبت ودخالت نیست،توهمه کار باهام مشورت میکنه ونظرمو میپرسه، ...

خدا رو شکر

خصلت بدش هم به خودش ضربه میزنه ن تو

انشالله که بشه حل کرد مشکلش رو

هی بابا بعضی هام این شکلی ان دیگه انقدر پشت خواهر و خونواده اش بد میگن نمیشه بهشون اعتماد کرد

ازبس پیش من گفته از بقیه 😁😁😁دیگه یاد گرفتم چیزی از دهنم در نیاد بره به بقیه بگه.

هرچی محل نمیدم باز التماس شوهرم میکته به زنت بگو خبرم بکیر زنگ بزنه ..زتیکه عقده دیده شدن دارخ 

خب لابد دبم نمیخاد ازبس پرو

یا  ودود ...
اخلاق خوبش اینه که هیچوقت پشت سرم حرف نمیزنه و اجازه نمیده هیچکس حرفی بزنه. 

این شاید بهترین اخلاقه

خوبیاش بیشتره تا بدیاش . البته بدیاشم طبیعی . یا شاید من خیلی حساسم . 

خدا رو شکر

حساس نباش اگه خیلی بد بووود میفهمیدی