2777
2789

من تو این چندماه پوستم کنده شده خیلی سخته موندم چه کنم ...یه کم همدردی کنین ....پسرم اصلن حاضر نیس تکلیفارو بنویسه معلمش به من فشار وارد میکنه و میگه شما مسئولی ...همه کار کردم .تشویق  محرومیت جایزه هرکاری بگین ...بازم نمینویسه امادرسش و یادگیریش خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا معمولا کمتر دل ب درس و نوشتن میدن.اما حافظه و یادگیریشون عالیه.من خودم هر دو تاشو دارم.دخترم تا میاد شروع میکنه ب نوشتن.پسرم همش باید بگم بنویس. 

سعی کن براش زمانبندی کنی ک خسته نشه

خدایا شکرت....ممنونم ک هرچی میخوام و ب من میدی  

خیلی کارتون میبینه؟

البته دختر من به این شدت نیست که نخواد تکلیفشو انجام بده ولی بنظر من یکی از دلایلی که بچه های امروزی زیاد تن به انجام تکلیف نمیدن اینه که خیلی تفریحات دیگه مثل تی وی و اتاق پر از انواع اسباب بازی دم دستشونه طبیعیه که بازی و کارتون براشون جذاب تر باشه 

من و همسرم سه هفته پیش با پروندن فیوز در حین اینکه دخترم داشت کارتون میدید خبر سوختن تلویزیون رو بهش دادیم 

الان سه هفته هست تی وی در منزل ما روشن نشده 

کارتون ها رو از تلوبیون براش میذاریم گاهی، تا یه کارتونی دیده باشه ولی خب خیلی کمتر از قبله 

دختر منم کلاس اولیه،یادگیری و دست خطش عالیه..فقط با نوشتن و تمرین مشکل داره،میگه منو چرا کلاس اول ثبت نام کردی،باشگاه ثبت نام میکردی😄😄

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

پسر من سال بعد میره اول الان پیش دبستانیه خیلی استرس دارم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

گاهی درسا رو با دخترم جلوتر کار کردم مثلا وقتی میخوان یه حرف جدید یاد بگیرن از یکی دوروز قبل هم طرز نوشتن و هم کلماتی که اون حرف رو دارن باهاش کار میکنم که تو کلاس شارپ باشه 

این حس خوبی بهش داده که دیده وقتی خانمشون چیزی یاد میده این تقریبا بلده و مشکلی نداره و حتی به دوستاش کمک میکنه جایی که اشکالی دارن 

که باعث شده وقتی بهش میگم نظرت چیه ادم بخونه بعدا راحت باشه بهتر نیست؟خودش تفاوت خوندن نخوندن رو خوب فهمیده 

همیشه مشتاق نیست چون بچه اس و بازیگوشی میاد سراغش اما خیلی وقتا هم همراهی میکنه

منم از الان استرس سال دیگه رو دارم باردارم سال دیگه دی ماه دخترم انشالله ۹ ماهش میشه و پسرم کلاس اولیه،و احتمالا باید برگردم سرکار... الان پیش دبستانی چیز خاصی یادش ندادن لوحه هم که میدن در حد ۳ خط. رفتم یه سری کتاب پیش دبستانی گرفتم باهاش کار کنم از نوشتن خوشش نمیاد میگه دستم خسته میشه.یعنی دو ساعت لفت میده دو خط رو مینویسه. به نظرتون وضع من چطور میشه سال دیگه؟ چیکار باید بکنم که سال دیگه اذیت نشم؟ الان دختر داداشم تا از مدرسه میاد خودش مشقاشو مینویسه..

حرص خوردن فایده نداره پسر منم کلاس اوله روزایی که حوصله و وقت داشته باشم با بازی میرم سراغ درس و مشقش دیگه ول کن نیست هی میگه مامان بازم بگو بنویسم یا تایم میگیرم یا میخوام املا بگم یه نقاشی براش میکیشم که تو اون املا بنویسه و پانتومیم بازی میکنیم مثلا موز رو بصورت پانتکمیم میگم مینویسه یا میگم ۱۰ چیز بنویس که ز توش باشه یا باهاش مسابقه میدم من میرم دنبال کارام یا کندتر مینویسم و اون زود تکلیفشو مینویسه اگه حوصله نداشته باشم فقط تلویزیون و خاموش میکنم و میگم بنویس میخواییم بریم خونه خاله زود مینویسه