2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه کلاس اولی دارین بیاین باهم بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داریم ازین بدخط تر    

بعضی کلمات رو خوب نوشته ولی بیشترش رو خیلی بد نوشته بعضیاشو نمیفهمم چیه 

معلومه بی حوصله نوشته 

بشین کنارش موقع نوشتن بگو خطت رو قشنگ کن که بتونی بخونی از رو نوشته خودت

یعنی دقیقا هر روز این مقدار مشق داره؟ اگر بله بنظرم زیاده  مشق دختر من یک صفحه و دوسه خط هست ...

خوب سه بار از یک تا صد و تکالیف دیگه اینم خیلی زیاده که.کاربرگ یک روز درمیون هست بقیه روزام سه صفحه نوشتنی رو حتما دارن

خوب سه بار از یک تا صد و تکالیف دیگه اینم خیلی زیاده که.کاربرگ یک روز درمیون هست بقیه روزام سه صفحه ...

نمیدونم والا
بنظرم از اینم کمتر باشه رسما هیچی یاد نمیگیرن 

بنظرم نوشتن خیلی موثره  

پسر من پارسال کلاس اول بود 

تجربه ما 

من یا همسرم گاهی با دفترچه جداگانه پا به پای خودش مینوشتم و همراهی میکردیم 

کلاس اول برای بچه ها سخته چون تازه دارن به نوشتن عادت میکنن 

ضمنا معلمش ساعت شروع و پایان گذاشته بود و حتمااا توی محدود ه خاصی فرصت انجام داشت 

خلاصه که خیلی باید حوصله کنی 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
پسر من پارسال کلاس اول بود  تجربه ما  من یا همسرم گاهی با دفترچه جداگانه پا به پای خو ...

پسر من رسمن تاپاسی از شب بیداره حدودای یازده یازد ه و نیم مشقاشو تموم میکنه .پس خوبه فقط من نیستم اینقدر در عذابم  

پسر من رسمن تاپاسی از شب بیداره حدودای یازده یازد ه و نیم مشقاشو تموم میکنه .پس خوبه فقط من نیستم ای ...

ما براش برنامه و ساعت انجام کارها رو نوشتیم به اتاقش زدیم 

ساعت ده تکالیف تمام شده و مسواک زدن هست 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
پسر ۲ساله و نگرانی کلاس اول؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

الان مثلن مچ گرفتی    روزیکه خواستم عضو سایت بشم سوال درمورد پسر دوساله ام داشتم فکر کردم وارد همون گروه میشم فقط...من دوتا پسر دارم.دیگه هم نتونستم ویرایش کنم و مشخصات هردو پسر رو بنویسم  

الان مثلن مچ گرفتی     روزیکه خواستم عضو سایت بشم سوال درمورد پسر دوساله ام داشتم فکر کرد ...

مچ بگیرم؟!!!!🤔🤔🤔🤔چه طرز برخورده؟شما گفتی سال ۹۵ دچار ناباروری شدی و دکترت گفت نه بچه دار میشی نه اجازه این کارو داری بخاطر سلامتیت...و سال بعدش ینی ۹۶!! بچت بغلت بود.

من متوجه نشدم چی گفته بودی سوال پرسیدم!

فک نمیکردم کسی که ۲تا بچه داره نابارور محسوب میشه!

بهرحال ما ک نفهمیدیم چی شد ولی عبارت قشنگی ب کار نبردی و لحنت جالب نیست.موفق باشی.خدانگهدار

مچ بگیرم؟!!!!🤔🤔🤔🤔چه طرز برخورده؟شما گفتی سال ۹۵ دچار ناباروری شدی و دکترت گفت نه بچه دار میشی نه ...

بدبرداشت نکنید خیلی هم مودبانه نوشتم.نگفتم نابارور هستم گفتم دکتر باتوجه به آزمایشات بهم گفت نباید فرزند بیارم اما به لطف خدا تشخیصش اشتباه بود و من دوباره  مادر شدم ...این نوع برداشتها و سوئ تفاهمات تودنیای مجازی زیاد پیش میاد که برای توجیه و تفسیر جزییات هرکدومش بایدیه طومار نوشت