2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت کلفت

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 25 پست
دقیقا این ادم همینه😭😭😭اگر کمکش نمیکردم میگفت گناه داشت چرا کمکش نکردی😩😩😩

کلن در مقابل این آدمهای بی منطق باید فقط هوچی گری کرد

فکر نکن منطقی بگی اونم میگه اهان نه اصلا

بر عکس بزنی به هوچیگری و وزه بازی ول میکنه میگه برو بابا نخواستم اصلا دعوا رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میتونیتم از پس این ادم برییام

باید بتونی اول از به تو چه،دوست داشتم ،چکار داری تو شروع کنو الا میشی میشه بوکس عصبی باشه خوابآلود باشه و خسته باشه میگه برم دوتا مشت بزنم آروم بشم

ولی ببینه بزنه میخوره ولی میکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اخلاق خیللللی مهمه شوهر منم بداخلاق پرخاشگره استرس داره منو روانی کرده یعنی سگ و بزنی با این الدنگ ز ...

خدا بهمون صبر بده من کم اوردم عزیزم امشب جلوی خودش ارزوی مرگ خودمو کردم اونم با پرویی تمام گفت الهی امین😭😭😭😭😭

باید بتونی اول از به تو چه،دوست داشتم ،چکار داری تو شروع کنو الا میشی میشه بوکس عصبی باشه خوابآلود ب ...

خیلی دقیق گفتی من شدم بوکس عصبیش، از هرجا هم ناراحته سر من بدبخت خالی میکنه

خیلی دقیق گفتی من شدم بوکس عصبیش، از هرجا هم ناراحته سر من بدبخت خالی میکنه

چون شوهر خودمم همین بود و من فکر میکردم آروم باشم صبور باشم و مثلاً خانوم اون عوض میشه و..دیدم نه

الان بر خلاف اخلاقم میزنم به در هوچیگری یکی میگه یکی میشنوه اونقدر میگه و میگم تا ول میکنه و هم کمتر شده دیگه چون دیگه با کوبیدن من به آرامشی نمیرسه بدتر میشه