2777
2789
عنوان

همسرم امشب گفت ميخواد زن بگيره

1224 بازدید | 53 پست

ماسه تا بچه داريم ،خيلي اختلاف فرهنگي داريم خيلي دعوا داريم 

أمشب همسرم گفت يا طلاق بگيريم كه دراين صورت بچه ها خيلي آسيب ميبينن يا اگر به اين روند ادامه بدي من ميخوام زن بگيرم 

همسرم خيلي بي خياله واصلا نميشه بهش حرف زد 

از خريد و...بدش مياد و هيچ كجا مارو نميبره

دارم دغ ميكنم

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش فكر ميكنه هركاري ميكنه نبايد بهش چيزي گفت با كوچكترين حرف ناراحت ميشه

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

برو مشاور عزیزم باوجود سه بچه وقتی هنوز اختلاف هست نیاز ب مشاوره دارین

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
خلایق هر چه لایق بزار بگیره شرش کم شه اینقدر درد سر داره بزار بگیره قدرت رو بدونه

بخدا نميدونم چكار كنم

برو مشاور عزیزم باوجود سه بچه وقتی هنوز اختلاف هست نیاز ب مشاوره دارین

مشاور ميشناسي؟