2777
2789
عنوان

همسرم امشب گفت ميخواد زن بگيره

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 53 پست
چرا بعد این همه مدت ب این نتیجع رسیدید ؟؟؟؟باوسهوتا بچه ؟؟؟چرا ب فکر بچه ها نیستید ؟؟؟

ميگه من خيلي تحمل كردم ديگه خسته شدم

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو به جهنم برو زن بگیر ,طلاقم میگیرم سه تا بچتم برا خودت میرم شوهر میکنم 

مردها كله شق هستن 

بدون بچه هام ميميرم ولي نميخوام اينو نشون بدم

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
بخدا نميدونم چكار كنم

بهش بگووو تکلیف منو روشن کن هر جا میخای بری به سلامت ...بچها رو بگو برا خودت اخه کی میاد زن یه مردی بشه با سه تا بچه با چهار نفر سر وکله بزنه و پخت و پز کنه شوهرت الکی یه حرفی زده بگوووو برو من از شر خودت خلاص کن برو هر جا با سه تا بچع میخانت با این اخلاقت

چقدر حرصم در میاد این مدل تاپیکا رو میبینم مطمئنا از اول معلوم بوده به هم نمیخوردین چرا سه تا بچه آو ...

باران 😔

مردها كله شق هستن  بدون بچه هام ميميرم ولي نميخوام اينو نشون بدم

عزیزم تو خودتو ضعیف نشون نده.حالا اینم گفتی سریع نمیره زن بگیره ک ,حداقلش اینه میفهمه ضعیف گیر نیاورده

دختری با ارزو های زیبا

همسرم خانوادش به ما از روز اول كمك مالي نكردن و ماخيلي سختي كشيديم ومن سر كار ميرم وهرچي كار كردم خرج خونه كردم ولي خدايي همسرم همه پولها رو بهم داد ولي چه فايده بعد از كلي دعوا و بي احترامي ها 

كه خانوادش باعث بودن