2777
2789
عنوان

همسرم امشب گفت ميخواد زن بگيره

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چكار كنم

کم بحث کن ، بحث کردن حرمت آدم رو از بین می بره اون العان مرده تو هست و پدره بچه‌ها ت پس باید قبولیش کنی ،برای اختلاف فرهنگیتون هم باید قبل از ازدواج فکر می کردی ،برو وی دکتر حبشی به اسم کلید مرد رو گوش کن ،سرچ کن تو گوگل

نگران نباش هیچکی زن شوهرت نمیشه😁 با سه تا بچه

عزيزم ميگه بإطلاق كه بچه ها اسيب ميبينن هم با من باشه هم زن بگيره

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
منظورم ویس دکتر حبشی هست ببخشید اشتباه تایپی شد

به راحتي مياد ؟

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

ازش نوشته دفتری بگیر که ماهی یه سکه خرجتونو بده بعد بره زن بگیره . یادت باشه خرج رو به عنوان سکه بیان کنی نه پول چون پول ارزشش میاد پایین سکه نمیاد

مردی که هی ادا در میاره بره زن بگیره بهتره

خداییش فکر کنید مردی که رو مخههههههههه . پولشو بده بره زن بگیره 

برای کسی که موقعیت طلاقو نداره  واقعا آرامش میاره . همین که خونه نباشه همین که مغزتو سوراخ نکنه همین که روانیت نمیکنه 

من به شوهرم میگم بره زن بگیره طلاقم نمیخوام خیلی هم بعدش باهاش مهربون میمونم. آدم راحت میشه. ولی شوهرم زرنگه سرش کلاه نمیره میدونه زن دوم برای مرد یعنی مرگ یعنی چقدر بی آبرویی و بدبختی

استارتر می دونم چفدر ناراحتی  اما چیزی نگو ی حرفی زده من یکیو میشناختم به شوهرش جلو همه گفت ک ...

يعني ميگي الان چكار كنم؟

١٣ ٨ ٣

خدا نازدونه هاتو برات داشته باشه

شوهرت هیچ وقت ازدواج دوم نمیکنه 

تو براش از نظر زن بودن خوب باش اونم بی جا میکنه بره زن بگیره

مردا رو فقط از لحاظ .... رعایت کرد تا دهنشون بسته بمونه و آدم باشن وگرنه هزار جای دیگه بهونه گیر میشن