2777
2789
عنوان

کالسکه نو بچمو میخوام بفروشم

184 بازدید | 8 پست

دو سه بار بیشتر باهاش بیرون نرفتم حتی گارانتیم داره. کجا باید بفروشمش؟ توی دیوار چون همه جنس دسته دوم و ارزون میخواند به درد نمیخوره انگار.

یکبار هم استفاده کرده باشی ، دست دومه دیگه . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم تو اینستا پیجی هست فقط وسایل سیسمونی خریدو فروش میشه والا دست دوم هاشونم به قیمت بالا یی میفروشن ..صندلی ماشین دست دومش اونروز از ۴ تومن پایین نمیومد

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........