2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی😭

215 بازدید | 31 پست

دخترم فردا واکسن ۱۸ ماهگی داره...چکار کنم که کمتر دردش بیاد و تبم نکنه....تو واکسناش دوماهگی و چهار ماهگی یکم تب کرد فقط دوماهگی پادرد هم داشت ولی با کمپرس یخ خوب بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار از الان بهت بگم سخت‌ترین واکسناش همین ۱۸ماهگی....   قبل از اینکه ببریش دوبابر وزنش نیم ساعت قبل مسکن بده 

شب هم کلا بیدار باش 

کمپرساش‌رو دقیقا بپرس 

بسلامتی بزنه ان‌شاءالله

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

هیچ کاری .واکسنش تب داره .هر ۴ساعت بهش استا بده بعد واکسن .نیم ساعت قبل این ک ببری واکسن بزنه بهش استا بده دو برابر وزنش بعد واکسنم زیاد تحرک نداشته باشه .

اگ ذهنتون رو اصلاح کنین✔مابقی زندگیتون سر جاش قرار خواهد گرف.

اصلا سخت نیست گلم

از لحظه اول تا میتونی راضیش کن راه بره و بازی کنه

حتما هم شربت استامینوفن خوشمزه از قبل داشته باش

فقط چون میفهمه بیقراری میکنه

بغلش کن و محبت کن بهش. غذا هم هر چی خودش میخواد بذار بخوره. زود خوب میشه

پسر من یک روز کامل (فردای واکسن) عوارض داشت بعد خوب شد

من دخترمو یه سالگی زدم تب چیزی نداشت اصلا عادیه به نظرتون😕

منم امروزبرای دخترموزدم تب نداره خانم گفت تب نمیکنه کمپرسم نیازنداره فقط یکی دوهفته بعدعلائم سرماخوردگی مثل تب وابریزش بینی داره یاممکن بدنش دونه بزنه که اگه دونه هاش زیادبودبایدببرم دکتر

نیم ساعت قبلش بهش دوبرابر وزنش قطره ی استامنیفون بده

بعد واکنسش سعی کن با هاش بازی کنی و راه ببریش اینجوری راحت تر میشه روز اول یکم سخته روز دوم کمکم راه میره روز سوم کاملا خوب میشه نگران نباش شب اول هم مدام تبشو کنترل کن

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇