2777
2789

بچه ها من همون دختره پر تجربه ای هستم که همه کار آرایشی و زیبایی تو همه حوزه ها رو انجام دادم و از سر کنجکاوی حتی یاد گرفتم و انجامشون هم دادم .. کلی مدرک دارم و کلی کار زیبایی انجام دادم .. تا الان همه شون رو رایگان برای خانواده مو دو ستامو آشناهام و فامیلا انجام دادم و به خدا همشم با مواد خودم و بهترین و گرونترین مواد .. میگفتم که دارم برای علاقه ی خودم خرج میکنم ، 

حالا  الان برای اولین بار چن تا از دوستام که قبلا براشون رایگان انجام دادم ، دوباره اومدن که مشتریم بشن .. یکیشون لیفت و لمینت مژه میخواد که قبلا براش با مواد خودمو همه چی انجام داده بودم و البته به زور ۵۰ تومن هم بم داده بود ..  یکی ام هست که مش میخواد .. یکی دیگه از دوستامم میخواد بلیدینگ ابرو و تتوی لبش رو ترمیم کنم براش (میکرو بلید و تتوی لبش رو هم خودم دو هفته پیش رایگان زده بودم )  ، بچه ها ، چقدر پول بگیرم؟ راستش یکمم خجالت میکشم ولی خب ماهیانه م قطع شده و فعلا یه مدته بدبختم

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

سالنی که من میرم لیفت مژه 100 ابرو 100 کاشتم 100

میکروبلیدینگ 600 با ترمیم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

منم ترجمه میکردم دوستان و فامیل میومدن میدادن بهم و پولم نمیدادن

😳

دیگه انجام ندادم گفتم انجام نمیدم دیگه سرم شلوغه

میان پیش اشنا ک پول ندن

بنظرم دل بزن ب دریا مبلغ بگو فوقش کمتر ارایشگاه های دیگه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالنی که من میرم لیفت مژه 100 ابرو 100 کاشتم 100 میکروبلیدینگ 600 با ترمیم

اهان .. پس لیفت مژه  رو ۱۰۰ میگیرم ازش .. به خدا یه ذره رنگ مشکی پر کلاغی رو دیشب برای مژه خواستم بخرم ۱۳۵ هزار تومن بودش .. 

چون ترمیمه ۵۰ بگیرم خوبه ؟ اخه چون قبلش رایگان انجام دادم براش خجالت میکشگ البته بش قول دادم مادرشم رایگان  براش انجام بدم .. 

میکرو بلید هم با اینکه کارم خوبه و واقعا ظریف و طبیعیه ۱۰۰ بگیرم ؟ ۶۰۰ دیگه نامردیه .. 

چه جور آرایشگاهی میری عزیزم ؟ ازین خوباست یا درب و داغونه .. من کم کم میخوام به فکر این بیوفتم که برم توی یه آرایشگاه صندلی اجاره کنم .. ولی قیمت گذاری برام خیلی سخته .. راستی مش رو میدونی چقدر انجام میدن ؟  من کلاس آمبرهو بالیاژگ رفتم و چن تا نمونه کارم دارم .. قیمتش چنده و چقدر بذارم منصفانه تره ؟ 

منم ترجمه میکردم دوستان و فامیل میومدن میدادن بهم و پولم نمیدادن 😳 دیگه انجام ندادم گفتم انجام نم ...

آخه قیمت آرایشگاه های دیگه رو نمیدونم .. و بعضیا هم منصفن و بعضیا هم نیستن .. راستش از وقتی که خودم همه چی بلدم و طبیعی ام مد شده ؛ زیاد ارایشگاه نرفتم برای پوستمو آرایشمو اینا .. لبام خودشون قرمزن و ابرو هامم بلید دارن و چن وقت پیشم ابرو مو خودم لیفت کردم .. میخوام کم کم واقعا ازشون پول بگیرم ..

آخه قیمت آرایشگاه های دیگه رو نمیدونم .. و بعضیا هم منصفن و بعضیا هم نیستن .. راستش از وقتی که خودم ...

زنگ بزن ارایشگاه ها

بگو مثلا وقت فلام میخام قیمتش چند میشه اینجور قیمت دستت بیاد

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
زنگ بزن ارایشگاه ها بگو مثلا وقت فلام میخام قیمتش چند میشه اینجور قیمت دستت بیاد

راست میگی .. باشه عزیزم .. فقط دلم میخواد قبنتش خیلی منصفانه باشه .. مخصوصا که اولین بادم هست که ازشون پول میگیرم ‌.

راست میگی .. باشه عزیزم .. فقط دلم میخواد قبنتش خیلی منصفانه باشه .. مخصوصا که اولین بادم هست که ازش ...

چنتا ارایشگاه و تو محله های مختلف بپرس

و سعی کن کارت خوب باشه ک هرکسی هم پرسید کجا رفتی بگن پیش دوستمون ک مشتری بیاد

اهان .. پس لیفت مژه  رو ۱۰۰ میگیرم ازش .. به خدا یه ذره رنگ مشکی پر کلاغی رو دیشب برای مژ ...

اره واسه ترمیم معمولا نصف قیمت اصلی رو میگیرن. 

سالنی که من میرم میشه گفت خوبه رو به بالاست. جاریمم بلید کرده بود بدون پول ترمیم 350 تومن.

شما اولا پوله مواد رو باید کامل بگیری به علاوه کمی دستمزد خودت. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
خیلی خجالتی ام به خدا روم نمیشه ..

رو خودت کار کن، واسه خودت ارزش قائل شو تا دیگرانم واسه کارت ارزش قائل بشن.

من اصلا واسه کسی مجانی کار نمیکنم. یعنی جوری رفتار کردم که کلا هیچکس ازم درخواست نمیکنه رایگان واسش کار انجام بدم.