2777
2789
عنوان

این خیانت نیس؟

315 بازدید | 32 پست

دوست دختر دوستش نارو دیده...زنگ میزنه به این...باهم چت میکنن حرف میزنن ازش کمک میخاد 

اونم راهنماییش میکنه

بعد ۶ ماه تازه دیشب بهم گفت

این خیانت نیس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سال و نیمه باهمیم

چندسالته؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

ای بابا.اخه مرد متاهل رو چه به صحبت با زن دیگه.اصلا خوشم نمیاد از این قبیل کارا.بگو دیگه حرف نزنه.کمکشم نکنه.بعضی از این زنا چرا نمیفهمن نباید با مردی که زن داره زیاد جیک و پیک کنن.واقعا سخته فهمیدن اینکه اینکار خوب نیس؟  نمیفهممشون

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍