2777
2789
عنوان

این خیانت نیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 32 پست
بش بگو حساسی دوس داری بهت بگه این چیزا رو

قبلا هم‌ اینکارو کرده بود...قبلا هم‌ بهش گفته بودم...قبلا هم قول داده بود...دیگه خسته شدم‌از بس بخشیدمش

همش ژست روانشناسا رو میگیره به این و اون مشاوره میده.

فقط میخام‌ فراموشش کنم‌همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هم‌ اینکارو کرده بود...قبلا هم‌ بهش گفته بودم...قبلا هم قول داده بود...دیگه خسته شدم‌از بس بخشی ...

ببین عزیزم ازدواج که شوخی نی خودت بهتر میدونی اگه بعضی کاراش واقعا بعدها سختته همی الا تکلیفتو روشن کن مردا بعدش بدتر میشن بهتر نمیشن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ای بابا.اخه مرد متاهل رو چه به صحبت با زن دیگه.اصلا خوشم نمیاد از این قبیل کارا.بگو دیگه حرف نزنه.کم ...

هزار بار گفتم بخدا...همش میگه چشم...قول میدم...

هنوزم‌ازدواج نکردیم قرار بوده عید بیان خواستگاری

پسرعمومه

قبول دارم حرفتو..به نظر منم اشتباهه این کارش.‌..بشین مفصل باهاش صحبت کن در این باره

خیلی صحبت کردم بخدا...باور کن همین ۴ روز پیشم صحبت کردم...باور نمیکنی اسکرین میدم.بخدا بریدم.دیگه نمیتونم‌ ببخشمش

هزار بار گفتم بخدا...همش میگه چشم...قول میدم... هنوزم‌ازدواج نکردیم قرار بوده عید بیان خواستگاری پ ...

یه بار اتمام حجت کن تمام.بگو اگه یه بار دیگه تکرار شه نه من نه تو.هر سری گفته بخشیدیش به خاطر اون دل و جرات پیدا کرده پیش خودش میگه هر کاری کنم بازم میبخشه.بگو اگه یه بار دیگه بفهمم با زن دیگه ای در ارتباطی حتی اگه واسه کمک کردن و راهنمایی دیگه من نیستم.میدونی شاید هیچ نظری نداشته باش.ولی همه عین هم نیست میبینی یه دختر جنس خراب در اومد کلا از راه به درش کرد.مواظب اینجور موارد باش 

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍
یه بار اتمام حجت کن تمام.بگو اگه یه بار دیگه تکرار شه نه من نه تو.هر سری گفته بخشیدیش به خاطر اون دل ...

خب دفعه قبل اتمام حجت کردم...

اینبار باید عمل کنم دیگه.

نمیشه هر دفعه اتمام حجت کرد

خیانت نیست ولی اگه ادامه پیدا کنه ممکنه به خیانت ختم بشه. در کل جالب نیست کارشون من بودم حسابی قاطی میکردم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
خیانت نیست ولی اگه ادامه پیدا کنه ممکنه به خیانت ختم بشه. در کل جالب نیست کارشون من بودم حسابی قاطی ...

من بهش گفتم دیگه نمیبخشمت و همه چی بینمون تموم‌ شده

اما الان موندم چطور فراموشش کنم😔

من بهش گفتم دیگه نمیبخشمت و همه چی بینمون تموم‌ شده اما الان موندم چطور فراموشش کنم😔

حالا بیشتر باهم صحبت کنید بعد اینهمه سال سخته.

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت