2777
2789
عنوان

یکی بیاد بهم انگیزه بده

143 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

کلللللی کار دارم وضعیت اتاقم از جنگلم ی چیز اونورتره اما اصلا حوصله کار ندارم.چیکار کنم؟؟

مامانمم بنده خدا وقت نمیکنه بعدم دیگ خرس گنده شدم روم نمیشه بگم بیا اتاق منم مرتب کن🙈🙈

گروه قرمز🔴خدا بخواد اولین هدفم ۹۰ دوم۸۶سوم۸۲چهارم۷۸پنجم۷۴ششم  و تا عید۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود؛ 

عصر میام اتاقت 😀

ببین چیو خیلی دوسداری اونو بنویس رو کاغذ، دو ساعت زمان بذار کارات تموم شد همون رو بخودت جایزه بده 👌

موسیقی انگیزشی بذار، با صدای بلند کار کن، اول یکم بخودت برس بعد به اتاق، یه چیزای خوشمزه بخور، از کارای کوچیک شروع کن 

تو میتونی و زود هم تموم میکنی 👌👌

بدو باریکلا 😊🍃

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

تمام کارهاتونو  تیتر وار بنویسید

بعد ب ترتیب اولویت شروع کنید ب انجام دادن

برای هر کدوم از کارهاتونم ، تایم مشخص کنید و سعی کنید  سر ساعت تموم شون کنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان فکن یه مهمونی که باهاش خیلی رودربایستی داری داره میادخونتون. که ببینه خونت اینجوریه چقد خجالت میکشی. پاشوتمیزکن زشتع😏

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️
برو یه معجون بخور با مولتی ویتامین و قهوه بعدش نوشابه انرژی زا و بشین تمیز کن

هیچکدوم اینا رو ندارم فعلا

شعر ی توپ دارم قلقلیه رو بخون و هم زمان کار کن😅😅😅😅 جدی مسخره نکردماااا امتحان کن جواب میده

برا خودتم جواب داده ههههه

درود؛  عصر میام اتاقت 😀 ببین چیو خیلی دوسداری اونو بنویس رو کاغذ، دو ساعت زمان بذار کارات ...

ممنون بیا قدمت سر چشمم

خب بگیر بخواب من اگه اتاقم تمیز باشه استرس میگیرم و نمیدونم چیزام کجاهه به نظرم همینطوری خوبه

ههههه وای منم اینجوری بهترمه هم تو طالعم هم نوشتی مقداری بی نظم گفتم این یکی رو خوب اومدی فقط

ههههه وای منم اینجوری بهترمه هم تو طالعم هم نوشتی مقداری بی نظم گفتم این یکی رو خوب اومدی فقط

والله اصلا میگند وقت طلاس طوس برا اینجور چیزا هدر نده بگیر بخواب 

کاش همدیگه را قضاوت نکنیم ❤️