2777
2789

عمه های شوهرم بودن

پدرشوهرم رفت کلی گوشت خرید

شب دیدیم مادرشوهرم هرچی گوشت کهنه و چربی تو فریزر داشته پخته اون گوشتارو فریزر کرده

حالا چند وقت یبار دعوت میکنن؟نهاااایتا سالی یبار

چقدر میرن میخورن؟خونه ی هرکدوم حداقل سالی ۵ بار

چقدر خاله های شوهرمو دعوت میکنن؟هرماه

واقعا از رفتاراش هم بدم میاد هم برام عجیبه قبلا همش میگفتم شاید حق داره ولی الان میبینم با من و شوهرمم همینه میوه شیرینی ازما قایم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر منم همینه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

مادرهمسر منم تو رفتارش بین خواهر های خودش و خواهرهای همسرش فرق میذاره، خیلیاااا خیلیییی، ولی تو غذاها و لوازم پذیرایی موقع مهمونی نه، هرچی برای خواهرهای خودش بذاره برای خواهرهمسرش هم میذاره 

لااقل این خوبه مال خودشونه بااینکه کارش خوب نیست  

منو چی میگی خونه مادرشوهرم گوشت و مرغ و …میخرم 

جلومون گوشت کهنه میزاره خودشم میدونه من معده ام حساس هست طعم بده نمیتونم بخورم مخصوصا گوشت چرخی 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید