2777
2789

سلام بچه ها من گاهی برای دل خودم شعر می گم و مدت هاست خواهرم اصرار داره که برای خواننده های خوب کشورمون بفرستمشون کسی می دونه چی کار باید بکنم ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره با بکی از نویسنده های معروف تو اینستاگرام صحبت کنید شاید نتیجه داد 

نویسنده معروف مثل کی ؟ می شه اگر می شناسی معرفی کنی ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
من چندتا اهنگ فرستادم برای سایت خواننده شو که یه سایت معتبره اصلا خبری نشد که حتی بیان بگن ترانه هات ...

پارتی حالا از کجا بیارم 😕

نه گلم نمیشناسم کسیو ولی سعی کن با کسی صحبت نکنی یه پیج بزن شعراتو به اشتراک بزار معروف که شدی اونا میان دنبالت  تا تو دنبال اونا

_ این زندگی جدی تر از اونیه که منتظر معجزه باشی...
خب ادرس پیجهاشونو پیدا کن تو دایرکت بفرست براشون. اگه بخونن نظرشون رو میگن. البته ترانه باید باشه

نه ترانه نیست بیشتر قافیه هاش درسته 

نه گلم نمیشناسم کسیو ولی سعی کن با کسی صحبت نکنی یه پیج بزن شعراتو به اشتراک بزار معروف که شدی اونا ...

وااای خیلی سخته یعنی تو اینستاگرام پیج بزنم ؟

میتونی واسه روزبه بمانی یا  یاحا کاشانی بفرستی. چون ترانه سرا هستن سر در میارن که البته معمولا خواننده های شناخته شده با یه سری ترانه سراهای خاص کار میکنن

261سابقم...
میتونی واسه روزبه بمانی یا  یاحا کاشانی بفرستی. چون ترانه سرا هستن سر در میارن که البته معمولا ...

حرفت خیلی درسته ! ببین نگی چه قدر آدم دماغ سر بالایی هستم می ترسم شعرم را بردارند :)))) زیادی دیگه اعتماد به نفسم رفته بالا