2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید در رابطه با شعرام سوال دارم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
وااای خیلی سخته یعنی تو اینستاگرام پیج بزنم ؟

اره سعی کن رو شعرات بیشتر کار کنی حرفه ای تر ترانه و شعر زیاو بخون یا تو اهنگا بیشتر به متم دقت کن و موضوع شعرو....

_ این زندگی جدی تر از اونیه که منتظر معجزه باشی...
خب ترانه معمولا به درد خواننده ها میخوره. تو اینستا پیج نداری؟

چرا دارم اما شخصیه 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت خیلی درسته ! ببین نگی چه قدر آدم دماغ سر بالایی هستم می ترسم شعرم را بردارند :)))) زیادی دیگه ا ...

چه اشکالی داره که اعتماد به نفست بالا باشه. هیچوقت دست از تلاش بر ندار. 

261سابقم...
اره سعی کن رو شعرات بیشتر کار کنی حرفه ای تر ترانه و شعر زیاو بخون یا تو اهنگا بیشتر به متم دقت کن و ...

ممنونم‌عزیزم باشه تلاشم را می کنم 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
چه اشکالی داره که اعتماد به نفست بالا باشه. هیچوقت دست از تلاش بر ندار. 

قربونت برم که روحیه می دی 

چرا دارم اما شخصیه 

خب باشه. منم پیجم شخصیه ولی متنهامو تو پیجم به اشتراک میذارم و گاهی زیر پست نویسنده های معروف از متنهای خودم به عنوان نظر میذارم. روزی که جواد مجابی نظرمو لایک کرد کلی ذوق کردم

261سابقم...
اتفاقا الان راه برای دیده شدن و شناخته شدن زیاده. ایشالا که موفق باشی عزیزم

من متاسفانه بلد نیستم  ولی مرسی مرسی مرسی از روحیه دهیت