2777
2789
عنوان

خانما بیاین برلین هستم همونی که ۳قلو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 184 پست
آخی🙁سخت شد که.

آره غذا هم نمیخورم 

خیلی ببخشید دیشب اونقدر حالت تهوع شدید بود نفسم بالا نمیومد همسرمو میزدم میگه بزن بزن اشکال نداره😂

همسایه طبقه بالاییمون یه دختر ۶ ساله داره صدای منو در میاورد مسخره میکرد😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره غذا هم نمیخورم  خیلی ببخشید دیشب اونقدر حالت تهوع شدید بود نفسم بالا نمیومد همسرمو میزدم م ...

آخی😢😢میدونم چقدرسخته.خواهرم جوری عوق میزد هر لحظه نگران بودم که دور از جون شما الان سقط کنه😓

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آخی😢😢میدونم چقدرسخته.خواهرم جوری عوق میزد هر لحظه نگران بودم که دور از جون شما الان سقط کنه😓

وای منم میترسم خیلی فشار میاد

وای منم میترسم خیلی فشار میاد

نترس.هیچی نمیشه.جاشون محکمتر هم میشه😁تاحالا کسی با عوق زدن سقط نکرده.😄😄😄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
نترس.هیچی نمیشه.جاشون محکمتر هم میشه😁تاحالا کسی با عوق زدن سقط نکرده.😄😄😄

خیلی با نمک گفتین 

الهی همیشه شاد باشین خندیدم😂😂😂😂

عزیزم إن شاءالله بسلامتی باشه نی نی های خوشگلت اومدم که بگم بیضه یاهمون دنبلان حرامه ها  نخور ...

آره عزیزم منم همینو گفتم 

خانوم دکتراینجوری که خیلی سخته ؟چندماه مونده تموم کنین؟الان شیفت میرین؟

😭😭😭😭 تا دوهفته پیش شیفت میرفتم حتی شیفت شب ولی دیگه  مرخصی گرفتم 

سال آخریم هردو ولی من دیگه نمیتونم ادامه بدم