2777
2789
عنوان

خانما بیاین برلین هستم همونی که ۳قلو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2900 بازدید | 184 پست
بیسکوییت و قرص رو امتحان کردم اثر نکرد  نون رو امتحان میکنم  واااااای سیرابی عمراااا همی ...

سلام عزیزم.قرص دمیترون چی؟امتحان کردی؟

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخورم اثر نداره

به دکترت بگو.دمیترون عالیه ولی نمیدونم زیر ۱۶ هفته میشه خورد یا نه.اگر اجازه داد قبل از هر وعده یکی بخور بتونی غذاتو بخوری.خواهرم مثل شما بود.به همت دمیترون غذا میخورد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آره عزیزم اثر نکرد😢

چقدرشدیده پس😢منم حالت تهوع های بدی داشتم ولی بادمیترون سریع خوب میشدم

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
به دکترت بگو.دمیترون عالیه ولی نمیدونم زیر ۱۶ هفته میشه خورد یا نه.اگر اجازه داد قبل از هر وعده یکی ...

نه دمیترون نه B6اثر نداره

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
لیمو ترش ۱۰ دقیقه جواب داد😂 دارم عزیزم اثر نمیکنه قرص  الان اینجوری شدم دیگه😣

طبیعیه تحمل کن سه قلو فک کنم تا ۴ماه بیشتر رو شاخته خخخخ

شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی 
چقدرشدیده پس😢منم حالت تهوع های بدی داشتم ولی بادمیترون سریع خوب میشدم

آره دیشب اصلا انرژی نداشتم از بس هیچی نخورده بودم آخرش شوهرم سرم زد

راهی بجز تحمل نداره متاسفانه  منم همینجور بودم الان که گفتی یاد خودم افتادم موهای بدنم سیخ شد ...

آررره اثر ندااااااارن

با دکترت صحبت کن نیاز باشه ممکنه بستریت کنن چند روز تا مایعات بهت برسونن

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
آره دیشب اصلا انرژی نداشتم از بس هیچی نخورده بودم آخرش شوهرم سرم زد

شوهرت پزشکه؟

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید