2777
2789
عنوان

خانما بیاین برلین هستم همونی که ۳قلو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2900 بازدید | 184 پست
چیز دیگه ای هم که هست اینه که معدت نباید خالی بمونه وگرنه استفراغ رو تشدید میکنه اشکال نداره میاری ب ...

بیشتر وقتا معدم خالیه نمیتونم بخورم به قول شما همشو میارم بالا

دیشب به زور یه چیزی خوردم ولی امروز نه 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
واااااای اولش حالت تهوع داشتم تا اومدمیپ خوب بشم سوزش سر دل گرفتم.خسته شدم.نه خواب دارم نه شب دارم ن ...

من قبل اینکه حالت تهوع شروع بشه سوزش سر دل واشتم و دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیسکویت ساقه طلایی رو امتحان کنه بزار کنارت صبح که بیدار شدی یه ذره بخور، سیرابی هم خیلی خوبه

بیسکوییت رو امتحان کردم نشد

سیرابی عمرااااا

عزیزم باید تحمل کنی...منم اصلا غذا نمیخوردم اصلااااااااا قشنگ یادمه دوهفته تموم فقط پنیر خوردم حتی ی ...

چشم عزیزم حتما امتحان میکنم خیلی ممنون

عزززیزم ۳ قلو  ارثی داشتین یا ای وی اف کردی؟ دارو مصرف کردی 😃چجوریاس؟  من گونش تو اینست ...

نه عزیزم نه دارو نه ارثی

حتی ببخشید میگم تو اقدام نبودم که دارو مصرف کنم سورپرایز شدیم

لیمو ترش بو کن .

برو دکتر بهت قرص میده

شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی