مادر و پدرشوهرم با من خيلي مهربون هستن اما اين وسط يه چيزايي برام چندشه،مثلا اينكه شوهر يه بار پشت مادرشو گاز گرفت، پشت سر هم مي بوستش، از كنار لب مادرش پنير تفي شده رو سر صبونه بر ميداره ميذاره دهن خودش و خورد، صورتش رو مي چسبونه به صورت مادرش و صورتش و نفس هاشو بو مي كنه، به چشم من مثه اين عكساي رومانتيك مياد.به نظرتون من زيادي حساسم؟به من ميگه به خاطر تو من از خانواده دور شدم قبل از ازدواج اين زن(مادرم) رو انقد بهش رسيده بودم ميدرخشيد!مادرش مي گه بعد از ازدواج ما تا ماه ها گريه مي كرده كه پسرش ازش دور شده اي در حاليه كه ما حداقل هر هفته جمعه اونجاييم گاهي هم وسط هفته يكي دو روز خودش ميره.بخدا نمي گم به مادرش نرسه اما نميدونم تمايز رابطه با همسر و مادر الان چيه؟
من ب شخصه حالم بهم خورد این کارا دیگ چ معنی میده😂والا من شیرازم میایم پیشش اوج احساس شوهرم چن تا بوسه و بهش میگ بیا پیش برادرات بشین همین این اداها دیگ چیه در میارن مگ تک فرزنده
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
منکه اصلا ازینجور کارای مردا خوشم نمیاد اصلا ! نه زیادی حساس نیستی کاراشون جالب نیست ! مرد باید با مادرش سنگین رفتار کنه!
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
حالا شوهر من موقعه حتی عکس گرفتن دست روشونه مامانش نمیذاره 😐با اینکه مامانش بی حیاس و لباساشم فوق لختیه شوهرم خیلی با حیاس ب باباش رفته ولی امان امان امان از بردار شوهر کوچیکم ۱۴سالشه و سینه های مادرشومیگیره همشو از بازوهای مامانش بوس میکنه حرفای بدی هممیزنن خیلی چندشم میشه وقتی این چیزارو میبینم