2777
2789
عنوان

فرق رابطه شوهرم با من و مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 72 پست

من ب شخصه حالم بهم خورد این کارا دیگ چ معنی میده😂والا من شیرازم میایم پیشش اوج احساس شوهرم چن تا بوسه و بهش میگ بیا پیش برادرات بشین همین این اداها دیگ چیه در میارن مگ تک فرزنده

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زشته پنیر تفی گوشه لب🤮🤮🤮🤮🤮

وییییی تصورکن کش هم بیاد😷

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
از رو لباس اما گرفت ديگه.بعدشم از زانو تا كمرش رو ماساژ داد.

خدا بده شانس کاش یکی چنین پسری عطا کنه

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم

منکه اصلا ازینجور کارای مردا خوشم نمیاد اصلا ! نه زیادی حساس نیستی کاراشون جالب نیست ! مرد باید با مادرش سنگین رفتار کنه! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

یه سوال؟؟؟؟

الان اگه پسرت همچین کارایی با خودت میکرد چندشت میشد؟؟؟

حسودی نکن خواهر من هرکس یحور علاقشو ابراز میکنه.

شوهر منم پشت پای مادرشو میبوسه ولی من بجای حسودی خوشحال میشم چون میدونم در آینده بچه مم از پدرش یاد میگیره👌

وِرِه خَله خار خار دار خخخخخ

فقط شه ظاهره داینه دله اماره بکوشته بیرون مردمه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

حالا شوهر من موقعه حتی عکس گرفتن دست رو‌شونه مامانش نمیذاره 😐با اینکه مامانش بی حیاس و لباساشم فوق لختیه شوهرم خیلی با حیاس ب باباش رفته ولی امان امان امان از بردار شوهر کوچیکم ۱۴سالشه و سینه های مادرشو‌میگیره همشو از بازوهای مامانش بوس میکنه حرفای بدی هم‌میزنن خیلی چندشم میشه وقتی این چیزارو میبینم 

وِرِه خَله خار خار دار خخخخخ

امه مردی چ اینتی نانه امه شیماره پلی اتکمه ذوق هاکنیم

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....