مادر و پدرشوهرم با من خيلي مهربون هستن اما اين وسط يه چيزايي برام چندشه،مثلا اينكه شوهر يه بار پشت مادرشو گاز گرفت، پشت سر هم مي بوستش، از كنار لب مادرش پنير تفي شده رو سر صبونه بر ميداره ميذاره دهن خودش و خورد، صورتش رو مي چسبونه به صورت مادرش و صورتش و نفس هاشو بو مي كنه، به چشم من مثه اين عكساي رومانتيك مياد.به نظرتون من زيادي حساسم؟به من ميگه به خاطر تو من از خانواده دور شدم قبل از ازدواج اين زن(مادرم) رو انقد بهش رسيده بودم ميدرخشيد!مادرش مي گه بعد از ازدواج ما تا ماه ها گريه مي كرده كه پسرش ازش دور شده اي در حاليه كه ما حداقل هر هفته جمعه اونجاييم گاهي هم وسط هفته يكي دو روز خودش ميره.بخدا نمي گم به مادرش نرسه اما نميدونم تمايز رابطه با همسر و مادر الان چيه؟
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
عزیزم استارتریکم زیادحساس شده مام بخوایم یکم بدبگیم باشوهرش بدمیشه
زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
یه سوال؟؟؟؟ الان اگه پسرت همچین کارایی با خودت میکرد چندشت میشد؟؟؟ حسودی نکن خواهر من هرکس یحور عل ...
ببين پاشو ببوسه اصلا حسود نمي شم كما اينكه پاشم مي بوسه و اصلا حس بدي ندارم، اما تو خودت بابات تا حالا پشتتو گاز گرفته؟اگه بابات جلو شوهرت صورتشو بچسبونه بهت و دهنتو بو كنه شوهرت چه حسي بهش دست ميده؟حسودي نيس به خدا حسم اينه رابطه زن و شوهري يه چيزاييش بايد فرق داشته باشه.