2777
2789
عنوان

فرق رابطه شوهرم با من و مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امه مردی چ اینتی نانه امه شیماره پلی اتکمه ذوق هاکنیم

ولا فقط بیرون اتی کنه درون مه دلو چشه بخرده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خوب خیلی خوبه که.البته حسودی داره ولی خوبه، یعنی بلده،،، فقط باید راهش رو پیدا کنی که برا تو هم انجا ...

براي منم انجام ميده ولي در اين حالت هم حس آدمي رو دارم كه هوويي داره كه باهاش مساوي هست.

من چندشم میشه ازاون شوهر..خصوصا تفی 😫😫

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
چه ربطی داشت 

عزیزم استارتریکم زیادحساس شده مام بخوایم یکم بدبگیم باشوهرش بدمیشه

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
ینی فقط بیرون خونه خوبه اره،،درست حدس زدم 😂😂

بله عزیزم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
یه سوال؟؟؟؟ الان اگه پسرت همچین کارایی با خودت میکرد چندشت میشد؟؟؟ حسودی نکن خواهر من هرکس یحور عل ...

ببين پاشو ببوسه اصلا حسود نمي شم كما اينكه پاشم مي بوسه و اصلا حس بدي ندارم، اما تو خودت بابات تا حالا پشتتو گاز گرفته؟اگه بابات جلو شوهرت صورتشو بچسبونه بهت و دهنتو بو كنه شوهرت چه حسي بهش دست ميده؟حسودي نيس به خدا حسم اينه رابطه زن و شوهري يه چيزاييش بايد فرق داشته باشه.

از رو لباس اما گرفت ديگه.بعدشم از زانو تا كمرش رو ماساژ داد.

البته استارتر مادرشوهرتم باید خودشو جمع کنه ها.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
ولا فقط بیرون اتی کنه درون مه دلو چشه بخرده

بابلی؟ 

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....