مادر و پدرشوهرم با من خيلي مهربون هستن اما اين وسط يه چيزايي برام چندشه،مثلا اينكه شوهر يه بار پشت مادرشو گاز گرفت، پشت سر هم مي بوستش، از كنار لب مادرش پنير تفي شده رو سر صبونه بر ميداره ميذاره دهن خودش و خورد، صورتش رو مي چسبونه به صورت مادرش و صورتش و نفس هاشو بو مي كنه، به چشم من مثه اين عكساي رومانتيك مياد.به نظرتون من زيادي حساسم؟به من ميگه به خاطر تو من از خانواده دور شدم قبل از ازدواج اين زن(مادرم) رو انقد بهش رسيده بودم ميدرخشيد!مادرش مي گه بعد از ازدواج ما تا ماه ها گريه مي كرده كه پسرش ازش دور شده اي در حاليه كه ما حداقل هر هفته جمعه اونجاييم گاهي هم وسط هفته يكي دو روز خودش ميره.بخدا نمي گم به مادرش نرسه اما نميدونم تمايز رابطه با همسر و مادر الان چيه؟
خب مادرشه مادروبایدپرستیدیناکه چیزی نیست من خاکه پای مادرمم
زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
چه شوهر لوس و بچه ننه ای حالم بهم خورد، بهش بگو باز خداروشکر اول از شیر گرفتت بعد ازدواج کردی وگرنه ...
حتما شب ب شب باید میومد اول سیر آقارو شیرمیداد بعد مسپردش دست خانوم😅
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
دقیقا شوهرمه تازه من شوهرم در این حده که حرف منو قبول نداره حرف مادرشو قبول داره اونقد مادرشو میخندونه و گاز میگیره و میبوسه منو اینطور نمیکنه انگار فقط برا هم خوابی پیششم واقعا خسته شدم دیشب روز مادر کنار مادرشه هی میبوسه و نشکونش میگیره صدا خنده هاشون تا هفتا خونه میره ولی ب من یه تبریک نگفت حتی بوسمم نکرد بهش گفتم میگه حسودی علکی بوسم کرد و تمام همین دیگه آدم چی بگه 🙄
خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم