2777
2789
عنوان

فرق رابطه شوهرم با من و مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 72 پست
ببين پاشو ببوسه اصلا حسود نمي شم كما اينكه پاشم مي بوسه و اصلا حس بدي ندارم، اما تو خودت بابات تا حا ...

این کارا که دیگه خیلی مسخره اس😑

چرا زن گرفت اخه.

شوهر من خیلی مرد متینیه.فقط پیشانی مادر و خواهراشو میبوسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته استارتر مادرشوهرتم باید خودشو جمع کنه ها.

لذت ميبره، حسم اينه كه شوهرم شوهر اونه، فقط به من قرضش داده به شرطي كه در درجه اول مال خودش باشه، بهشم مي گه با من خوب باشه اما دو سه هفته اول به خواهر شوهرم گفته بود تقصير اون بوده كه شوهرم ازدواج كرده!

رفتار اونا چطوریه؟؟

خواهر نقش مادر رو گرفته، سر كار ميره و مياد آشپزي مي كنه، كاراي خونه رو مي كنه (البته مادرشوهرم الان به خاطر ديسك گردن كه از قضا پدر من هم عينشو داره نبايد حركت كنه) برادراش يكيشون با اينكه تو همون خونس با زنش اصلا سر نميزنه، اون يكي برادرش نقش پدر رو گردن گرفته، پدرش هم نقش دختر خونه و كردن كارها.شوهر منم نقش ناز و نوازش كن.

خواهر نقش مادر رو گرفته، سر كار ميره و مياد آشپزي مي كنه، كاراي خونه رو مي كنه (البته مادرشوهرم الان ...

خب قطعا به شوهرتم بگی میگه حسودی و اینا 

به نظرم چاره ای نداری باید تحمل کنی 

اررره.شماهم؟

ن جویباری ام. از لهجت فهمیدم اخه با لحجه ی جویباریا فرق داره

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
خب مادرشه مادروبایدپرستیدیناکه چیزی نیست من خاکه پای مادرمم

خاك پا باش، پاشم ببوس، اصلا كف پاسم ببوس اما فرق بايد داشته باشه توي رابطه، تو براي خاك پاي مادر بودن باهاش ازدواجم مي كني؟فرق همسر آدم با مادر آدم تو رابطه چيه؟

ن جویباری ام. از لهجت فهمیدم اخه با لحجه ی جویباریا فرق داره

عزیزم خوشبختم‌جویبار چند تا فامیل دارم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عزیزم خوشبختم‌جویبار چند تا فامیل دارم

فامیلیشون چیه؟ من نزدیک دریای چپکرودم. خود جویبار نیستم

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
فامیلیشون چیه؟ من نزدیک دریای چپکرودم. خود جویبار نیستم

من اصلا جویبارو نمیشناسم عزیزم نمیدونم کدوم قسمت میشینن.حسنی 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من اصلا جویبارو نمیشناسم عزیزم نمیدونم کدوم قسمت میشینن.حسنی 

اهان. یکی از رفیقام همین فامیلی رو داره