2777
2789
عنوان

دوستان میخوام براتون سوره کوثر بخونم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 195 پست

واسه منم ميخوني عزيزم؟ واسه ارامش قلبم.واسم دعا كن شاديه واقعيرو بتونم حس كنم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برامنم بخونی سخت محتاجم به دعا ایشالا خدا خواسته ی دلتو براورده کنه❤

من به دنیا اومدم تا خوشبختی بقیه رو تماشا کنم...سهم من ازین دنیا نه یه آینده ی روشنه،نه سلامتی،نه حس خوب همسربودن و نه حس مادر بودن...سهم من تماشاکردن و همیشه تنها بودنه
من و دوستام ممنون  @باشکوه ‍ @لبخندنگاه   @چمنگل   @طلاونقره   @ ...

ممنونم عزیز دلم

استارتر جان حاحت روا باشی خدا فرزندتو برات حفظ کنه لطفا دوستامم دعا کن

@آری_بارون   شفای مادرشون

@mamiyasnajoon   شفای خودش و باز شدن گره های زندگیش

@فدایتو‍ شفای خواهرش

@mamiyeroham   شفای خودش،مادرش، برادرشوهرش و رفع مشکل برادر شوهرش

@یاااالله حاجت های قلبیش

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

@hellosummer رفع مشکلش و سلامتیش

@خداگونه  

@kitty7300 اشتی با همسرش

@khaste29 سبز شدن دامنش که خیلی ساله منتظره

@یاس_بانو_95 سبزشدن دامنش

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

@1321 سبزشدن دامنش

@0987654321 سبز شدن دامنش

@nazgol_64 شفای بیماریشون

@ابرخیال سفای فرزندش

@map1365 سبز شدن دامنش

@ابلیسم شفای چشمای دخترشون خیلی الاماس دعا دارن

@متولدمهرماه اشتی با همسرش و دیدن دوباره فرزندش

@soodehmfk شفای خودش و عزیزانشون

@پرندگان شفای عزیزانش و حاجت قلبیش

@چمنگل رسیدن به عشقش، شفای مادرش و عمه مادرش و حاحت روایی خواهر گلشون

@مامانبزرگپانیذ تسکین معحزه اسای درد مفاصلش

برای دخترم بخونید لطفا 

خواهشا

تمنا میکنم😣

شاید خدا دعا منو نمیشنوه دعای شما رو بشنوه

خیلی دلم شکسته😞

برای حرف زدن دخترم یه صلوات میفرستید؟😔اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

@مهسا1759 رسیدن به عشقش و شاغل شدنش

@مهسا6972 شفای پسرشون

@7272 شفای خودشون

@sepidgol65 خونه دار شدن خودش و همسایه اش 

@___فیونا___ حاحت قلبیش