2777
2789
عنوان

دوستان میخوام براتون سوره کوثر بخونم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 195 پست

@110bal110 ازدواج زود و موفق

@izabel ازدواج

@عقده_ای_تونم ازدواج

@یاسمن_مظلوم جور شدن جهیزیه و رفع مشکلات مالی

@دخترجانان رسیدن به عشقش

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

@گیله_گل حاحت قلبیش

@khoshshanskhoshbakht ازدواج زود و سریع

@صدفگل شفای پدرش

@خیارماست  

@گلگلخانم  

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@سارینوسورنا فرزنددارشدنش

@soogoolii سلامتی تو دلیش

@گلکی سلامتی تو دلیش

@زرشکپلو سلامتی تو دلیش

@roshana1997 حاجت رواییش

@سپیدرود حاجت قلبیش

@نیلوفرر74 رسیدن به عشقش

@afrudit شفای خودش و فرزند دارشدنش

@mersan96 ارامش و شفای روحیش

@منتظره_معجزه دعا کن مهر نفر قبلی از دلش بره و مهر همسرش جایگزین بشه

@گلابتوننن حاجت رواییش

@سآرینآ  

@لوسیا  

@الیباجی شفای همسرش

@حس_یخی  

@malake_yazdahom خوشبختی و عاقبت به خیری فرزندش

@ناشناس_هسدم حاجت قلبیش

@صدفگل شفای پذرش

@مهربانو2 شفای کامل پدرشون

@ردمنا شفای خودش، و بیماری سرطانی به نام معصومه و خانمی که به یک بیماری خود ایمنی مبتلا هستن

@7036 حاجت رواییش

@فرشتهاردیبهشت حاجت رواییش

@سکوت1998 شفای خودش، پدرش و برادرش

@ارتینجون شفای برادرش

@پارکر   شفای برادرش

@خوبمیشم  

@نهم  

@shamim67 شفای خودش

@دیماهیم شفای عزیزش

@خورشیدماه فرزنددارشدنش

@malake_yazdahom   خوشبختی و عاقبت به خیری فرزندش @ناشناس_هسدم   حاجت قلبیش @صدفگل ...

ممنون عزیزم

برا حاجتروایی شما و استارتر صلوات میفرستم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@soozana  

@rrrrozzzz  

@mmoshtagh ازدواج سریع

@بیوتی000 قبولی در ازمونی که پیش رو داره

@marziye1234  

@خوبمیشم     @نهم     @shamim67   شفای خودش @دیماهیم   شفا ...

ممنونم گلم.حاجت روا بشی

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
ممنون عزیزم برا حاجتروایی شما و استارتر صلوات میفرستم  

حاجت روا باشی الهی آمین