2777
2789
عنوان

الان آقا زبون باز کرده با ازدواج قبلی من مشکل داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5668 بازدید | 149 پست
ممنونم انشاا...حاجت روا بشی اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم🌹🌹🌹

عزبرم برات امن یجیب میخونم ان شاءالله بحق سه ساله کربلا صحیح و سالم فارغ میشی 

برام از ته ته دلت دعا کن خیلی دعا لازمم

یه صلوات مهمونم میکنید برا خونه دارشدنم😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمبدونم چرا من هرچی خانوم طلاق گرفته دیدم با اقای مجرد ازدواج کرده بعد یکی دوسال اقا فیلش یاد هندوست ...

کلا اگه هردو طرف ی شرایطو داشته باشن،بهتره...

دوست خودم گفت واسم مهم نیست قبلا زن داشته،من باهاش ازدواج میکنم...ازدواج کرد روزگاره شوهرشو سیاه کرد! هرروزش گریه بود میگفت هرجا میرم اسم اون هست تا حساب مشترک باهم داشتن گفتم خب ۴سال زنش بوده ها! میگه غلط کردم اون موقع احمق بودم الان میفهمم نباید با مرده مطلقه ازدواج میکردم

هرروزش گریه اس

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
عزبرم برات امن یجیب میخونم ان شاءالله بحق سه ساله کربلا صحیح و سالم فارغ میشی  برام از ته ته د ...

قربونت🌹🌹🌹

انشاا...حاجت روا بشی.اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

اسی اختلاف سنیتون چقدره؟

واینکه اصرار مادرش واسه ازدواج با شما چی بود؟

نگفتی مجرد بوده یا نه؟

فک کنم کسی نشسته زیر پاش..البته این از تجربه ی خودمه هااا..جدی میگم شل نگیر اصلا

خدا بزرگ بود تو خونه ی ما جا نشد..
ببخشید شما مادرت زندگی کردی؟

نه خواهر.زیر دست نامادری.

تا بعد ازدواجم بابام اجازه نداد رابطه ای با مامانم داشته باشم.هر سال دوبار فقط یه بار نوروز یه بارم تابستون که میومدیم شهر خودمون اجازه میداد ببینمش.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

خیلی سنگیه ادم از شوهرش بشنوه این حرفو منم جدا شدم شوهرم مجرده 

فقط یبار داشت زندگی ینفر برام تعریف میکرد گفت اره زنش جدا نمیشه شوهرشو دوستداره با اینکه خیانت کرده شوهره منم گفتم نه باید جدا شه خیلی ساده اس ک‌مونده گفت برای تو اسونه برای اون اسون نیس جدا شدن اینقد با این جمله شکستم اینقد شکستم فقط گریه میکردم 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
اسی اختلاف سنیتون چقدره؟ واینکه اصرار مادرش واسه ازدواج با شما چی بود؟ نگفتی مجرد بوده یا نه؟ فک ...

۴سال ازم بزرگتره من تو عقد جدا شدم من لیسانس پرستاری بودم اون دیپلم بیکار چرا مادره اصرار نکنه

شما مشکلات شخصیتی داری و وابسته ای و یا نگران حرف مردمی و یا اینکه دیگه کسی سراغت نیاد و ..‌ اسم این ...

خب شاید واقعا دوسش داره مگه عجیبه دوس داشتن یک طرفه

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
دوسش دارم اگر ازش جدا بشم میمیرم،گفتم پایان این زندگی طلاق نیست مرگ منه

عزیزم اگه دوس داری یا اعتقاد داری دوره جذب عشق یا سابلمینال جذب عشق تهیه کن،واقعا تاثیر داره، خودت برو راجبش تحقیق کن ببین میخوای امتحان کنی یا نه