2777
2789
عنوان

الان آقا زبون باز کرده با ازدواج قبلی من مشکل داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5669 بازدید | 149 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من همسرم ازدواج اولش بود و من جدا شده بودم همسرم هزار برابر بیشتر از همه بهم احترام میزاره و ...

حالا شما به خودت نگیر استثنا همیشه هست . ولی من واقعا دور و برم چند مورد اینطور دیدم و شنیدم 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عزیزم واسه امضات صلوات فرستادم منم مثل شماهستم 

ممنونم انشاا...حاجت روا بشی اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم🌹🌹🌹

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

وای دومین شکست برات خیلی بد میشه.من ک ی بار جدا شدم مردم و فامیل چ میکنن تو ک دومین باره.بنظرم با چنگ و دندون بچسب زندگیتا.من ی دوستام دویم طلاقشا گرفت از بس حرصرخوردا عصبی شد هم پیر شده هم کچل (ریزش مو شدید)

دوسش دارم اگر ازش جدا بشم میمیرم،گفتم پایان این زندگی طلاق نیست مرگ منه

من و شوهرم توع قد یهوهفته مونده به عروسی دعوای شدید کردیم

جوری که شوهرم میگفت عروسی نگیریم و بیشتر فکر کنیم

کارت هم پخش کرده بودی

الان تقریبا۶ سال از اون موقع میگذرا

اصلا یادمون نیست سره چی بود

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
دوسش دارم اگر ازش جدا بشم میمیرم،گفتم پایان این زندگی طلاق نیست مرگ منه

ببین کی بهت گفتم.با این حرف گور زندگی مشترکت رو می کنی.این حرف باعث می شه هرگز عشقی بینتون نمونه یا اگر قراره بوجود بیاد خاموش شه