2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعالیت نداشتن اعضا ، مسخ و دکتر تشخیص داده؟ اخه مه مغزی شدید خودش مثل مسخ واقعیته

نه دکتر نرفتم هنوز ولی علائمو خوندم فهمیدم 

و اینکه با یه دختری آشنا شدم علائممون دقیقا شبیه همه اون چندتا دکتر رفته همشون گفتن مه مغزی و مسخه 

من فکر کنم از نوع خیلللی شدیدم چون مسخ واقعیت میشم کلا علائمم هر روز هر ساعت باهامه باورت میشه هیچی از زندگیم نمیفهمم انگار مبهمه همه چه برام 

نه دکتر نرفتم هنوز ولی علائمو خوندم فهمیدم و اینکه با یه دختری آشنا شدم علائممون دقیقا شبیه همه اون ...

مسخ یه چیز جداست 

منم اول شک کردم مسخ دارم ولی مه مغزیه ، چون مه مغزی شدیده از خودت و اطرافت درکت پایین تر اومده فکر می‌کنی مسخه 

Go wild for a

مسخ یه چیز جداست منم اول شک کردم مسخ دارم ولی مه مغزیه ، چون مه مغزی شدیده از خودت و اطرافت درکت پای ...

دقیقا مال منم شدیدا اول میگفتم مسخ شدم ولی دیدم نه مه مغزیه  مسخ دوره اش کوتاهه ولی مه مغزی چندماه تا چند سال ادامه داره

عزیزم نمیدونم درکم میکنی یا نه ولی واقعا دارم زجر میکشم شبا روزم میگذرونم کارامو میکنم ولی انگار خوابم نمیدونم مرده ام روحم چی ام انگار هوشیار نیستم درکم از دور ور زندگی کم شده  انگار سردرگمم تو زندگیم گیج منگم

شما ام اینجورین؟

مسخ یه چیز جداست منم اول شک کردم مسخ دارم ولی مه مغزیه ، چون مه مغزی شدیده از خودت و اطرافت درکت پای ...

کاش همون مه مغزی باشه چیز بدتر نباشه 

همش میترسم عقلمو از دست بدم از این حجم گیجی و منگی ایم گاهی کلا با همه چس حس غریبگی میکنم 

دقیقا مال منم شدیدا اول میگفتم مسخ شدم ولی دیدم نه مه مغزیه مسخ دوره اش کوتاهه ولی مه مغزی چندماه ت ...

منم همینم قرص ضد استرس و افسردگی میخوردم از قبل اینکه مه مغزی بگیرم همینطور ادامه دادم قابل تحمل تر بود الان که قطع کردم کلا افسرده شدم از دستش 

Go wild for a

کاش همون مه مغزی باشه چیز بدتر نباشه همش میترسم عقلمو از دست بدم از این حجم گیجی و منگی ایم گاهی کلا ...

ای کاش مسخ بود یه بیماریه واقعی بود میشد درمانش کرد من که بعد کرونا گرفتم مه مغزی قبلشم بخاطر استرس گرفتم که با دارو خوب شدم ولی این خوب نمیشه دو ساله 

Go wild for a

منم همینم قرص ضد استرس و افسردگی میخوردم از قبل اینکه مه مغزی بگیرم همینطور ادامه دادم قابل تحمل تر ...

هوف کاش درمان داشت 

یعنی باید بقیه عمرم اینجور زندگی کنم 😢

خانواده امم نمیدونن از درون دارم چی میکشم چه فایده بخوام بگم هم درک نمیکنن