2777
2789
عنوان

الان آقا زبون باز کرده با ازدواج قبلی من مشکل داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5668 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما باکره نیستین ،وشوهرتون با این قضیه نمیتونه کنار بیاد ،یاچی؟

باکره 😐😁 عزیزم اینا بهونس این حرفا چیه من با دوست پسرم که عاشقم بود ازدواج کردم چون خیییلی گیر میداد به ظاهرم جواب منفی بهش دادم ولی چون دوستم داشت میگفت تو حتی اگه دو تا بچه هم داشته باشی و جدا شده باشی من میخوامت

این اقا بحثی سر باکره و غیره نداره به نظرم من زیر سرش بلند شده و چون ازدواجش از ته دل نبوده راضی به طلاق از استارتر محترم شده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
وقتی آروم شد این حرفا زد دو روز از دعوامون گذشته

از کجا میدونی آروم بوده؟؟؟؟آدما از عصبانیت خودشون و خالی میکنن با حرف 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
وقتی آروم شد این حرفا زد دو روز از دعوامون گذشته

قطعا اونی که داد میزنه عصبانی نیست و اونی که ساکته آروم نیست

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
کلا اگه هردو طرف ی شرایطو داشته باشن،بهتره... دوست خودم گفت واسم مهم نیست قبلا زن داشته،من باهاش از ...

آره شوهر منم قبل من عقد کرده و جدا شده بیشتره اوقات تو بحثا خانواده اونو با من یا خود اون خانم را با من مقایسه میکنه لعنتی

آره شوهر منم قبل من عقد کرده و جدا شده بیشتره اوقات تو بحثا خانواده اونو با من یا خود اون خانم را با ...

بنظرم اجتناب ناپذیره!!! یجورایی این اتفاق میفته

این ینی هنوز بهش فک میکنه؟ شما خودت مجرد بودی؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
بله من مجرد بودم عاشقش شدم مث خر الآنم مث همون خره تو گِل گیر کردم😅😅😅

دور از جون😂😂😂

همون دیگه،زورش اینه ک من دختر بودم اون مرده مطلقه!!😒

البته اگه عقل داشتن هیچوقت حرف از زندگی گذشتشون نمیزدن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم برید مشاوره ازدواج و خانواده پیش یه مشاور خوب ... صحبت کنید . بهتر با نتیجه میرسید ... 

ایشون حق نداشته با احساساتت بازی کنه چشمش باز میکرد همون اول فکراش میکرد ... شاید چون سریع پیش رفتید و عقد کزدید احساساتش خوب درک نکرده ... برید حتما مشاوره مشاوره میتونه کمک کنه ... 

نمبدونم چرا من هرچی خانوم طلاق گرفته دیدم با اقای مجرد ازدواج کرده بعد یکی دوسال اقا فیلش یاد هندوست ...

من دیدم بچه داشتن ولی خیلی شاد و خوشحال زندگی میکنن و مشکلی ندارن ...