2777
2789
عنوان

میکروبیولوژی

338 بازدید | 16 پست

سلام من میکروبیولوژی آزاد تهران ثبت نام کردم می‌خوام این رشته روبخونم چون علاقمه ولی با خون مشکل دارم میبینم حالم بدمیشه اما اینقدر به این رشته علاقه دارم که میخوام تادکترابخونم بگید چکارکنم هم بعدا دور از خانواده میرم بادوستام ولی مشکلم همینه فقط چون من قصدم مستقل شدنه

منم امسال میکروبیولوژی نوشتم مثل تو..علاقتو تو دلت بیشتر کن..

من از خون نمیترسم ولی با ادرار و خلط و استفراغ کنار نمیام-_-.. بنظرم باید علاقمونو رشد بدیم تا اینا مانع نشه برامون

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
منم امسال میکروبیولوژی نوشتم مثل تو..علاقتو تو دلت بیشتر کن.. من از خون نمیترسم ولی با ادرار و خلط ...

خب منم دارم میرم دنبال علاقم تادکترا ولی چکارکنم؟؟؟من باچیزای دیگه مشکل ندارم مشکلم فقط همینه چکارکنم موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم دارم میرم دنبال علاقم تادکترا ولی چکارکنم؟؟؟من باچیزای دیگه مشکل ندارم مشکلم فقط همینه چکارکن ...

از همین الان بهش فکر نکن ک برات مهم جلوه کنه..بزار بری تو آزمایشگاه محیطو تجربه کنی..کم کم عادی میشه برامون، نگران نباش چیزی نیست ک حل نشه..انقده رشتع قشنگیه ک این سختیا کم کم محو میشه برات

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
از همین الان بهش فکر نکن ک برات مهم جلوه کنه..بزار بری تو آزمایشگاه محیطو تجربه کنی..کم کم عادی میشه ...

مننم خیلی دوسش دارم توهم میکرویی؟دولتی باازاد کدوم شهری از بازارکارش چیامیدونی

مننم خیلی دوسش دارم توهم میکرویی؟دولتی باازاد کدوم شهری از بازارکارش چیامیدونی

عارههه منم غیر انتفاعی میکروبیولوژی ثبتنام کردم..منم با شهر یساعتو نیم فاصله دارم..بازار کارشم هرکسی یچیزی میگه ولی بخودمون بستگی داره ک از پس اش بر بیایم یا ن..شغلاشم ک کار کردن تو ازمایشگا کشت و این چیزاست بستگی ب رشته ارشدی ک میخونی..آزمایشگاه غذایی صنعتی اینا میشه کار کرد 

منکه بنظرم اگه تلاش کنیم کنارهم پیدامیشه

اره چرا نشه:)