سلام من میکروبیولوژی آزاد تهران ثبت نام کردم میخوام این رشته روبخونم چون علاقمه ولی با خون مشکل دارم میبینم حالم بدمیشه اما اینقدر به این رشته علاقه دارم که میخوام تادکترابخونم بگید چکارکنم هم بعدا دور از خانواده میرم بادوستام ولی مشکلم همینه فقط چون من قصدم مستقل شدنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب منم دارم میرم دنبال علاقم تادکترا ولی چکارکنم؟؟؟من باچیزای دیگه مشکل ندارم مشکلم فقط همینه چکارکن ...
از همین الان بهش فکر نکن ک برات مهم جلوه کنه..بزار بری تو آزمایشگاه محیطو تجربه کنی..کم کم عادی میشه برامون، نگران نباش چیزی نیست ک حل نشه..انقده رشتع قشنگیه ک این سختیا کم کم محو میشه برات
عارههه منم غیر انتفاعی میکروبیولوژی ثبتنام کردم..منم با شهر یساعتو نیم فاصله دارم..بازار کارشم هرکسی یچیزی میگه ولی بخودمون بستگی داره ک از پس اش بر بیایم یا ن..شغلاشم ک کار کردن تو ازمایشگا کشت و این چیزاست بستگی ب رشته ارشدی ک میخونی..آزمایشگاه غذایی صنعتی اینا میشه کار کرد