2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر دو جنسیت واقعا دوست دارم چه پسر چه دختر  ولی کسی بهم بگه  مثلا ای کاش پسر داشتی یهن ...

من تعجب ميكنم از اينكه اين افكار به جاي اينكه از بين بره داره هرروز بيشتر ميشه تو خانواده مضخرف شوهر من كه اينجوره

يازده هفته نه واقعا هميشه هم ميگفت بچه من نوه اول ميشه عزيزتر ميشه ولي يه سال اقدام كرد نشد ماه بعد ...

دعا کن عاقبت خوب داشته باشه و سالم باشه.عزیزتری که به اینچیزا نیس گلم.بچه فقط،پدر،و مادرش براش مهمن خودت میتونی انقدر خوب تربیتش،کنی و اعتماد بنفسش،ببری بالا که احتیاج به محبت هیچکی نداشته باشه.یه دختر قوی و سالم.

خب اگه انقد پسر براش ارزش داره چرا همش ميگه ايشالا واسه شما دختر شه

ول کن بابا حاملگی روت تاثیر گذاشته شدیددددد🤣🤣🤣🤣

دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم
وااا آدم با دخترش حرف بزنه بي حياست؟؟؟

اره اگه با عشق حرف بزنی بی حیایی انقد عقب افتادن اما من انقدر گفتم دیگه از رو نرفتم برن‌گم شن فکر کن من اینجوری نباشم با بچم کی میخواد بهش محبت کنه اینا میگن فقط بشور بده بخوره

تو خانواده عقب افتاده اونا پسر ارزشش بيشتره همش ميخوان خودشون پسردار شن

بیخیال اسی مگه جنسیت دست اوناس یا شما 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خب اگه انقد پسر براش ارزش داره چرا همش ميگه ايشالا واسه شما دختر شه

من خواهرشوهر شما رو نمیدونم  که رابطش با شما خوبه یا بد 

این جور افراد دوست دارن طرف تخریب کنن فکر میکنن پسر داشتن یعنی مالکیت یعنی دیگه وظیفه مادری تموم شده دقت کردی بعضی از همون افراد دو تا سه تا دختر دارن بهش میگن بازم یه دونه بیار بزار پسر بشه وتمام 

انگار زن باید تا لحظه ای که پسر دنیا نیاورده وظیفه زایمانش ادامه داره تا پسر زایمان کنه  

شایدم خواهرشوهرتون بدش میاد از شما یا رابطش خوب نیست میخواد تخریب کنه شما 

و شما اصلا به حرفش اهمیت نده 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون