2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 149 پست
٣٢ سالشه من كه همش ذوق ميكنم بعد فيلم پسر بچه مياره ميگه اين پسر ماست

عقلش در حددپنج سالگی مونده

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
نه اصلا مشخص نيست منم چون مشخص نيست و ميگه تعجب ميكنم اصلا براي منم مشخص نيست هنوز

جنسیت بچه هاتون مشخص شد بیا همینجا بهمون بگو منم تگ کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان خودم عروس عمه اش😅

عمه مادر زن خوبیه خاله مادر شوهر خوب 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خواهرشوهرت عقل نداره هیچی مهمتر از سلامتی بچه نیست

مامان من دو تا دختر داشت عمم یه پسر بارداری دومش همش ب مامانم میگفت اینم پسر میشه خدا بهش یه دختر داد ک متاسفانه چشماش خیلی ضعیفه 

ما الان سه تا دختریم ک همه ی فامیل از دختر دار و پسر دار حسرتمونو میخورن 

استارتر خدا اولاد سالم و صالح و با روزی بهت بده حرف مفت زن همیشه هست 

بخدا اين چيزا براي من اصلا ملاك نبود الآنم هنوز نميدونم دختر دارم يا پسر از اينكه پيشگويي ميكنن بدم ...

کارشون زشته واقعا....اصلا رعایت زن باردار و نمیکنن..متاسفم براشون

بسپار بخدا

عمه مادر زن خوبیه خاله مادر شوهر خوب 

هر کی عروس عمه بشه سرخ و سفید پنبه بشه

هر کی عروس خاله بشه بسوزه جزغاله بشه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

هر کی عروس عمه بشه سرخ و سفید پنبه بشه هر کی عروس خاله بشه بسوزه جزغاله بشه

ای ول بابا خوب اومدی قشنگ بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ای ول بابا خوب اومدی قشنگ بود 

تو شهر ما مثله😊

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

تو شهر ما مثله😊

کجایی مگه 

کجایی مگه 

سبزوار