2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 149 پست
خيلي از حرفاش بدم مياد ولي من انقدر بي زبونم فقط ميام خونه حرص ميخورم 

بره گم شه یکی بمن میگفت من راحتم بچم پسره یعنی من پسر زاییدم تو دختر😏😏😏منم گفتم هیچی نمی ارزه به رابطه ی مادر ودختری  فکر کن باهم خرید گردش برن وقت بگذرونن با پسر نمیشه زندگی کرد😄😄

چرا نميگه بچه ما بچه شما رو ميزنه يا پسر ما پسر شمارو ميزنه يا دختر ما دختر شمارو ميزنه بايد حتما بگ ...

خب مگه دختر داشتن بده ..من که هم خودم هم شوهرم عاشق دختریم..شما هم حساس شدی .شما هم با خنده رد کن حرفشون و ولی انصافا حرف بدی نزدن ...شما حساس شدی بخاطر بهم ریختن هورمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اون لحظه اصلا به ذهنم نرسيد چي بگم

اینبار اگر گفتن بگو 

میتونب بگی بچه شیرینه تربیتش شیرین‌تره 

یا با خنده بگو بچه‌رو باید جوری تربیت کنیم که همه دوستش داشته باشن نه فقط مامان باباش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه اون كه پنج هفتسه منم يازده هفته هيچكدوممون نرفتيم اصلا نميدونيم بچمون چيه منم از همين تعجب ميكنم

ول کن بابا ناراحت نشو  حتما براش پسر خیلی ارزش داره دیگه 🤨🤨

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
واقعا خدا لعنت كنه اين آدما رو آخه اين حرفا چيه... چرا بعضيا از خدا نميترسن

من همیشه قربون صدقش میرم انقدر به دخترم حرف میزنم اینا میگن حیا نداری چیکارکتیم با یه مشت عقب افتاده درگیریم والا ....عشقه مامانه فداش شم الهی ببینیش دلت میخواد۱۰۰تا داشته باشی

بره گم شه یکی بمن میگفت من راحتم بچم پسره یعنی من پسر زاییدم تو دختر😏😏😏منم گفتم هیچی نمی ارزه به ...

من هر دو جنسیت واقعا دوست دارم چه پسر چه دختر 

ولی کسی بهم بگه  مثلا ای کاش پسر داشتی یهنی واقعا آمپرم میره بالا آخه نمیدونم شوهرامون چه گلی زدن به سر پدر ومادر که پسر بزنه سرما 

خدا کنه این افکار پسر داشتن اینا از بین بره که خیلی از اطراف هم زیر حرفا و حرکات خرد نشن

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون