2777
2789
عنوان

جایزه صبورترین فرزند و به من بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 89 پست

چ باحاله مامانت!یک ماه می مونه؟خخخخخخ 

نمیگه شما جوونید کار و زندگی دارید دوست دارید پیش هم باشید؟بابات شاکی نمیشه؟

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
منم ۶ سال عروسی کردم همینطور شاید ۵ بار اومده خونه ام همش میگه شما بیایید خونه آدم مستاجر نباید زیا ...

کاش، مامان منم از این درک ها داشت نداره اصلا

نمیگه داماد غریبه اس یکم رعایت کنم 

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ باحاله مامانت!یک ماه می مونه؟خخخخخخ  نمیگه شما جوونید کار و زندگی دارید دوست دارید پیش هم با ...

بابام فوت کرده

ولی اصلا فکر رابطمون نیست

شوهرم از این مسئله شاکیه میگه من کسی خونمون باشه نمیتونم

برای بعضی از کاربرای اینجا غیر قابل فهمه که بدونن مادر روی مخ یعنی چی؟

وقتی یه کاری رو بهش میگی و اون دقیقا برعکسشو انجام میده یعنی چی؟

بنظرم وقتی شوهرت خونه نیس باهاس صحبت کن و بگو اشکال نداره که ظرف کثیف تو سینک بمونه .من باید استراحت کنم

خدا صبرت بده عزیزم

جالبه مثل مامان من  یجوری حرص میدن مامانا دیگ 😂😂😂

حالا یه سری اومده بود ب شوهرم گفتم برو یکم میوه بگیر داش بلن میشد بره منم ب شوهرم گفتم توبرو وای یه جیغی کشید مامانم🤣🤣🤣🤣

میخوام پرت بشم تو یک چاه عمیق و ببینم که از سرزمین عجایب سردرآرودم، میخوام پیترپن سرزده بیاد و منو به ناکجاآباد ببره، میخوام یه جادوگر پاهامو تبدیل به دم ماهی کنه تا به اعماق دریا سفر کنم، میخوام فرشته مهربون منو تبدیل به یه عروسک چوبی کنه تا از انسان بودن نجات پیدا کنم، کاش مثل یک خوناشام دویست سال در تابوتی تنها میخوابیدم و بعد وقتی بیدار شدم... هیچ چیز... نیست!
تقریبا سالی شش ماه پیش ماس از شهرستان میاد یه ماه میمونه از مادر شوهرم اینا خجالت میکشم  مام ...

6 ماه خیلیه کاشکی بهش بگی تو این شرایط اقتصادی ادم خرج خودشم به زور در میاره چه برسه مهمون  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
برای بعضی از کاربرای اینجا غیر قابل فهمه که بدونن مادر روی مخ یعنی چی؟ وقتی یه کاری رو بهش میگی و ا ...

اره واقعا درکشو ندارن

خدا شاهده یک میلیارد بار گفتم سر و صدا نکن

نمیدونم چرا نمی فهمه اصلا نمی فهمه 

بخدا دارم دیوونه میشم انقدر عصبیم و دارم خودخوری میکنم

6 ماه خیلیه کاشکی بهش بگی تو این شرایط اقتصادی ادم خرج خودشم به زور در میاره چه برسه مهمون   &n ...

هزینه رو خیلی، کمک میکنه

استقلالمون گرفته شده

حالا یه سری اومده بود ب شوهرم گفتم برو یکم میوه بگیر داش بلن میشد بره منم ب شوهرم گفتم توبرو وای یه ...

چی بگم والا 😐 من خونه ی بابام ۴۰۰ متر بود خونه ی شوهرم ۴۵ متر 

میگه میام خونت دلم برات میسوزه 😑😑😑 چه وضع اخه 

حالا یخچالم همیشه پر ؛ کمد لباسام پر ؛ اخلاقش از ۱۰۰ ، ۹۰ هس ؛ و هیچ خواسته ایم روی زمین نمی مونه ؛ تفریح و گردشمم همش به راهه ؛ کل دعواهای من و شوهرمم سر خونوادشه 🙄

حالا دقیقن نمیدونم دلش برای چی میسوزه 😂😂😂 همیشه ام میگه این جملرو 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
بابام فوت کرده ولی اصلا فکر رابطمون نیست شوهرم از این مسئله شاکیه میگه من کسی خونمون باشه نمیتونم

خب حق داره بیچاره ادم احساس امنیت نمیکنه که بخاد رابطه داشته باشه.خدا پدرتو بیامرزه

به جای اینکه از سر و صداش بگی باید از این مورد میگفتی!نمیدونم چی بگم فقط میگم گناه دارید😭

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
والا شوهرتم خیلی صبوره  خیلی سخته  تک فرزندی

سه تا برادر دارم 

زنداداشام رو نمیدن اینجوری

اصلا اونا مشکل منو ندارن داداشام 

بیچاره مامانت... خدا کمکش کنه از دست دختر نفهمی مثل تو که دوتا جمله سه بار گفتی مامانم نمیفهمه...

پاشده ظرفاتو میشوره حرصت میگیره؟

کارت پولشو میده حرصت میگیره؟؟؟

اینا از شعور بالای مادرته! شوهرتم بیخود میکنه عصبی میشه. یعنی تقصیر خودته حتما با چشم و ابرو فهموندی اونم ب خودش اجازه داده قیافه بگیره.

واقعا دلم سوخت برای اون مادر که یه عمر وقتشو پای همچین بچه ای گذاشته که بگه از دست مادرم پیش مادرشوهرم خجالت میکشم.

مادر بدشم باز خوبه...