2777
2789
عنوان

جایزه صبورترین فرزند و به من بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا برادر دارم  زنداداشام رو نمیدن اینجوری اصلا اونا مشکل منو ندارن داداشام

تو برعکس بقیه ای

ولی مادرشوهر خاهرمن همش میره خونه پسرش

کلا میگه دخترم باشوهرش باشه من خونش نمیرم شاید راحت نباشن

خرج هم اصلا کمک نیست بعد چی خاهرم ۶ماهی ازدواج کردن ولی دخترش ۵سالی

اصلا نمیگه تازه عروس ودامادن گیرمالی دارن وهیچچچ

خب این حرفم بده باعث دلسردی میشه یعنی چی که دلم برات میسوزه؟!

خونمون کوچیکه 🙄🙄 چی بگم والا 🙄 

خیلی وقتا سر حرفای مامانم با شوهرم دعوا گرفتم 

مثلن ما خونه خریدیم به اسم شوهرمه خب طبیعتن پولی نمی مونه تا چند ماه 

هی میگه اینو بخر اونو بخر فلان کارو کن دختر خاله هات اون کارو کردن و . . . 

یا میگ بابات توی نامزدی فلان کارو برام کرد فلان طلارو خرید 

بابای من کارخونه دار بود و شوهرم یه سرگرد ارتش 

بابام ورشکست شد بعد ۶ سال ک از ازدواجشون گذشت 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
بیچاره مامانت... خدا کمکش کنه از دست دختر نفهمی مثل تو که دوتا جمله سه بار گفتی مامانم نمیفهمه... پ ...

ببخشید مادر هست درست ولی نباید مزاحم دیگران بشه. اگر الان میگفت مادر شوهرم این کارها رو میکنه همه طرفش رو میگرفتن. نباید قوانین خونه ایشون رو بشکنه. خونه دخترش تنها نیست بلکه خونه دامادش هم هست. ولی بازم اگر چاره ای نیست بنظرم بهتره استارتر و شوهرش برن تو اتاق بخوابن مادرش توی سالن

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
برای بعضی از کاربرای اینجا غیر قابل فهمه که بدونن مادر روی مخ یعنی چی؟ وقتی یه کاری رو بهش میگی و ا ...

مادر مادره عزیزم هرطوری که میخاد باشه! میدونم که خیلی وقتها تفاهم نیست بین مادر و فرزند یا کارها حرص در بیاره!من با مادرم خیییییلی راحتم و همه چیز رو راحت به هم میگیم رو دربایستی هم نداریم ولی هیچ چیزی از ارزشهای مادر کم نمیشه!بعد از زایمان طبیعیم دوست داشتم ب دست و پای مادرم بیفتم و تا اخر عمرم پاهاش رو ببوسم که اینقدر به خاطر ما درد کشیده و همه جوره تو زندگی تحمل و گذشت کرده که فقط ما آرامش داشته باشیم

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
کاش، مامان منم از این درک ها داشت نداره اصلا نمیگه داماد غریبه اس یکم رعایت کنم 

چقد قشنگ روز مادرتو تبریک گفتی پیشاپیش با این حرفات.واقعا متاسفم.شماره مادرتو بده بهش بگم برو سالمندان خونه این دخترت نیا که پشت سر عزیزترین آدم بیاد اینجا بین صد پشت غریبه غر بزنه.انشاله بچه خودتم یه روز اینجور باهات برخورد کنه.تو درک نداری که با هر اومدن مادرت چه مشکلی خدا از سر راهت برمیداره طفلی مادرت دلم سوخت تو به مادر میگی درک نداره؟ و انتظار داری مشکل مالیت حل بشه‌

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
بیچاره مامانت... خدا کمکش کنه از دست دختر نفهمی مثل تو که دوتا جمله سه بار گفتی مامانم نمیفهمه... پ ...

ارزش جواب دادن نداری

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   
چ با حرص از مادرت میگی ولی مامانه من خونمون ب زور میاد اومدنیم یه چایو ب زور میخوره میگه مگه ادم خون ...

واي مثل مامان من 

٥ سال ازدواج كردم يه بار اونده خونم 

چقد قشنگ روز مادرتو تبریک گفتی پیشاپیش با این حرفات.واقعا متاسفم.شماره مادرتو بده بهش بگم برو سالمند ...

تو نمیدونی من چقدر بهش احترام میذارم چه کارا براش میکنم

چه کارا براش کردم... از زندگی من چه میدونی؟ از کارای من چه میدونی 

از روزایی که بخاطرش همه رو کنار گذاشتم ولی نذاشتم کسی بهش کمترین بی احترامی بکنه

نذاشتم آب تو دلش تکون بخوره 

الان روز مادر چی براش گرفتم

اومدم اینجا دارم خودمو خالی میکنم که کوچکترین بی احترامی نکنم بهش

تو خوبی فقط 

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   
چقد قشنگ روز مادرتو تبریک گفتی پیشاپیش با این حرفات.واقعا متاسفم.شماره مادرتو بده بهش بگم برو سالمند ...

چون یکی به خواست خودش ما رو دنیا اورده قرار نیست زندگی رو برای ما زهر کنه. بعدش این مادر محترم داره دامادش رو هم اذیت میکنه. بنظرم همینکه استارتر صبوری میکنه و بهش هیچی نمیگه و میاد خودش رو اینجا خالی میکنه آفرین داره. من شخصا اگر مادر شوهرم شش ماه در سال بیاد بخواد خونه من بمونه و قوانین خونه ام رو هم رعایت نکنه تحمل نمیکنم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

حالا من از مامانم شاکیم که سالی یکبار هم پا خونه ما نمیذاره. اونقدر ناراحت میشم که خدا میدونه

خانواده شوهرم هم زیاد نمیان ولی باز تعارف میکنیم میان

اما مامانم اینا هربار دعوت کنم میپیچونن. یا مثلا یه هفته سر میدوونه که بذار به بابات بگم، یا فلان جا کار دارم ممکنه نتونم بیام، یا صبر کن خبر میدم. ولی بعد از یکهفته یه بهونه میاره و نمیان. اگرم بیان هیچی نمیخورن. یا غذا و میوه شونو میارن با خودشون

اینقدر خجالت میکشم جلوی شوهرم. چون خیلی دوستشون داره و تعجب میکنه چرا اینطورین

چندبارم به مامانم گفتم این کاراتون تعارف و رودربایستی نیست عین توهین میمونه

ولی بازم ادامه میده

دیگه خودمم سرد شدم و راغب نیستم دعوتشون کنم

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

کاش جور دیگه ای بیان میکردی دوست من ... درسته بعضیا الان بهت خورده گرفتن چون به عمق ماجرا دقت نکردن بحث یکی دو روز نیست بحث شش ماه از سال هست به گفته شما ... عملا زندگی مشترکتون به مشکل خورده بحث بچه بعنوان نفر سوم تو خونه با یه خانم عاقل و بالغ کاملا فرق میکنه همسرتونم حق داره ناراحت باشه و رابطه نخواد ... ولی صبوریت قابل تقدیرهست همینکه به خ ودش چیزی نمیگی یعنی قدرشناسش هستی و اینجا مطرح کردنش چیزی ازت کم نکرده کسی نه شمارو میشناسه نه مادرتو ولی کاش با یه بزرگتر مشورت کنی غیرمستقیم به مادرت بفهمونه وقتی میاد یه هفته بیشتر نمونه ارزش خودشم حفظ میشه بنده خدا از تنهایی رو آورده پیش شما به خیالش داره بهتون کمک میکنه ...

دیگه همه‌تون از اون ور بوم نیفتین، تا حرف خانواده خودتون میشه میشین خدای بزرگواری و بخشش و مهربونی، خدا نکنه مادرشوهرتون این کارا رو بکنه، خُب استارتر بنده خدا ناراحته، یه کم خودتونو جاش بذارین، اَه 😒😒

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ببخشید مادر هست درست ولی نباید مزاحم دیگران بشه. اگر الان میگفت مادر شوهرم این کارها رو میکنه همه طر ...

حالا پاشده ظرفش هاش رو شسته بد کرده؟والا ما که خونه داریم از شاغل ها کمتر میخوابیم طوریمونم نشده ۱۲ شب میخوابیم یه ربع به هفت بیداریم به خاطر بچه ها

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل