2777
2789
عنوان

جایزه صبورترین فرزند و به من بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 89 پست

دلیار جان یه سوال. چرا شما ت اتاق نمیخوای مادرتون تو حال؟؟؟اینجوری مادرتون اگه بره ت اشپزخونه بیدار نمیشی از طرفی شما تو حال میخابی خلاصه ادمیه دیگه.اون لحظه مادرتون میاد میبینه خوب نیس. تو اتاق هم شماراحتین هم همسرتون.  من فکرکنم گفتین مادرتونم خرج میکنن درسته؟؟؟خب با همسرتون بحرفین که مادرم منظوری نداره میخاد یجوری کمک باشه این کارو میکنه شما ببخش.اینجوری ازدلش دربیار. و اینکه با برادرات صحبت کن.بگو همونطور که وظیفه منه وظیفه شماهم هس دور مامان باشین مواظبش باشین. دوهفته درمیون خونه یکی از بچه ها باشه.با داداشات صحبت کن وگرنه بااین شرایط که گفتین همسرتون یک سال دوسال تحمل کنه کم کم زبونم لال امکان داره بینه رابطتون تاثیر بزاره دخترخوب

مادر مادره عزیزم هرطوری که میخاد باشه! میدونم که خیلی وقتها تفاهم نیست بین مادر و فرزند یا کارها حرص ...

پس هیچ وقت نمیتونی اسی رو درک کنی

پس من میدونم چی میگه .مادر خودم خوب بودا اما یکی از نزدیکانم مادرش همین مدلی بود.کارت پول رو به داماد میداد اما هدفش بیشتر تحقیر بود تا کمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خطرناکترین موجودی هستی ک تا بحال دیدم پر از تعصب های خشک و مسخره و بدون ذررررره ای فکر و ...

من خطرناکو پر از عقده و کینه مادرم تاج سرمه  شما مادراتونو از خونه بیرون بندازید و با افتخار اعلام کنین شما خوب میکنین.

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
من خطرناکو پر از عقده و کینه مادرم تاج سرمه  شما مادراتونو از خونه بیرون بندازید و با افتخار اع ...

همیشه شعارم این بوده ک با احمق بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد

نمیدونم چیشد ک اصلا با شما وارد بحث شدم شرمنده

"تعصب چشم های بینا را نابینا و گوش های شنوا را ناشنوا می کند ."

ابوریحان ببِرونی

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤
همیشه شعارم این بوده ک با احمق بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد نمیدونم چیشد ک ...

افرین منم پیرو شعار قشنگ تو باهات بحث نمیکنم بدرود  

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
ببخشید مادر هست درست ولی نباید مزاحم دیگران بشه. اگر الان میگفت مادر شوهرم این کارها رو میکنه همه طر ...

خب آره درستش همینه... اتاق رو مهیا کنن... دونفر آدم کار میکنن نمیتونن یه بخاری یا هر وسیله گرمایشی تهیه کنن!!!! بعد اینکه اصلا جدا از درست و غلط کار مادرش خیلی گستاخانه و بی ادبانه صحبت کرد. این همه سال مادر تر و خشکش کرده حالا انگار شوهر کرده آب پلو هوا کرده که فلانی عصبانی شد و از فلانی خجالت کشیدم و ... فقط تاسف!

خب آره درستش همینه... اتاق رو مهیا کنن... دونفر آدم کار میکنن نمیتونن یه بخاری یا هر وسیله گرمایشی ت ...

چقدر امثال تو بهره ای از هوش نبردن... هوش هم نخواستیم یکم فهم! 

تو بچگی چی کارتون کردن که پرید از کینه و نفرت؟! که چشم می بندید و فقط دهانو باز میکنید

ضمنا اگر خونه زندگیمو ببینی مطمئن باش میفهمی دو نفر آدم کار میکنن چه چیزایی دارن و توی نادان کجای کاری ! 

سعی کن اینجا چیزی ننویسی... چون نظرت برام ارزشی نداره... نه میخونم نه جوابتو میدم. اینارم گفتم شاید یکم به خودت بیای! 

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   
چقدر امثال تو بهره ای از هوش نبردن... هوش هم نخواستیم یکم فهم!  تو بچگی چی کارتون کردن که پرید ...

خونه زندگیت چطوره که واسه یه حلیم دست و پات میلرزه؟!

از کسی که در مورد مادرش اونطور صحبت میکنه بیشتر ازینم ادب و نزاکت انتظار ندارم.

خونه زندگیت چطوره که واسه یه حلیم دست و پات میلرزه؟! از کسی که در مورد مادرش اونطور صحبت میکنه بیشت ...

تو درباره نزاکت حرف نزن

ضمنا تا چش ندید بدیدت در بیاد کلی یورو خریدم و یه بدهی داشتم به کسی که برام دلار خریده بود یهو دستم خالی شد تا سر ماه. 

وگرنه صدتای تو رو میخرم تو برو نگران حق بیمه ات باش 🤣🤣

عزیزم شما خطرناکترین موجودی هستی ک تا بحال دیدم پر از تعصب های خشک و مسخره و بدون ذررررره ای فکر و ...

اینا فقط بلدن حرف بزنن و ادعا کنن

زبونش پر از نیش و کنایه س اما بیوگرافیش...!!

ب من میگه ت وکیلی هستی ک بخاطر پول سر عزیزانتم زیر اب میکنی!!!! یعنی یه ادم چقد میتونه چرت بگه!

دلم براش میسوزه از این همه بی عقلی!

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

اینا فقط بلدن حرف بزنن و ادعا کنن زبونش پر از نیش و کنایه س اما بیوگرافیش...!! ب من میگه ت وکیل ...

آدمهای کوچیک و حقیری هستن

ازاینا زیاده تو جامعه

تو درباره نزاکت حرف نزن ضمنا تا چش ندید بدیدت در بیاد کلی یورو خریدم و یه بدهی داشتم به کسی که برام ...

تو ک راست میگی... خنده های عصبیت نشون میده حال و احوالتو... دلم برات سوخت. از تاپیکام فقط همین دستگیرت شد؟؟ مگه نگفتی جواب نمیدی؟! پس چرا داری بالا پایین میپری؟؟؟

حالا من دیگه جوابتو نمیدم تا یاد بگیری.

اینا فقط بلدن حرف بزنن و ادعا کنن زبونش پر از نیش و کنایه س اما بیوگرافیش...!! ب من میگه ت وکیل ...

واقعا حالم ب هم خورد از همین همه نفهمی یه ادم

ادمای متعصب و بیشعور همینطوری ان دیگه فقط دهنشونو باز میکنن و هرچی عقده دارنو خالی میکنن

تو ک راست میگی... خنده های عصبیت نشون میده حال و احوالتو... دلم برات سوخت. از تاپیکام فقط همین دستگی ...

نمیفهمم چرا عقده هاتونو میریزید تو تاپیکا اخه

دلتون از جای دیگه پره برید همونجا خالیش کنید

اصلا باشه استارتر بی پول و ندار

خونش بدون اسباب و اثاثیه

پول خریدن حلیم ک سهله پول خرید نون هم ندارن اصلا

الان مثلا اونو کوچیک کردی خودت بزرگ شدی؟از این همه تحقیر چی ب تو رسید؟