2777
2789

ممکنه زده باشه بیرون؟

دست میزنم اندازه یه توپ کوچچیک ورم اومده بالا. درذ میکنخ

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انحراف ستون فقرات دارم خیلی باعث کمر دردم میشه

مطمینی باید عمل کنی؟ اخه خیلی روش درمان غیر جراحی برای انحراف وجود داره همین کایروپراکتیک باعث اصلاح فرم بدن میشه فشارم از رو کمرت برمیداره

منم گودی کمر هم دیسک کمر دارم. سرپا خیلی کمرم درد میگیره. با روغن سیاه دانه و بادام تلخ اروم،میشم. د ...

نمیدونم که برای بیرون زدگی هم مناسب باشه یا نه اما من خودم کمردرد شدید میگرفتم در حدی که دیگه مسکن هم خوبم نمیکرد با همین روش درمان دستی و کایرو خوب شدم همین که میگین ماساژ کمرتونو بهتر میکنه قطعا با کایرو میتونین کامل درمانش کنید

مثل فیزیوتراپیه؟

یکی از شاخه های فیزیوتراپی که هدفش اصلاح فرم بدن این دردایی که ما میگیریم برای اینه که مثلا حالا یا ژنتیکی مشکل فرم بدن داریم یا برای بد نشستن ، حرکت سنگین ، گوشی که از همش بدتر همه اینا باعث میشه فشار روی یه نقطه میوفته و باعث درد میشه حتی خیلی ها بعد جراحی هم از این روش کمک میگیرن

نمیدونم یه دکتر رفتم فعلا شما متخصص خوبی میشناسید که برم پیشش؟

ببین من دکتر مهدی براتی مهوار میشناسم که کارش واقعا خوب متخصص مطبشونم سعادت آباد سرچ کنی هم سایت خودشون میاد هم تو سایتای رزرو وقت شمارش هست0