2777
2789
من به همسرم گفتم هرکاری می‌کنی بکن،ولی منو درجریان بذار چون بدم میاد یهو بفهمم یا اونا فکرکنن یواشکی ...

من شوهرم هر سال برنج محلیشونو تامین می‌کنه.. تا چند وقت پیش نمیدونستم..  شوهرم می‌گفت برو از پایین سطل برنج رو پر کن. منم به خیال اینکه دارن بهم لطف میکنن با کلی شرمندگی میرفتم برنج می‌آوردم.. در صورتی که اون برنج مال خودم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث شمام میگم حق داره برا خانواده اشه دوست داشت خرج کنه

تا جایی که به آسایش و آرامش خودمون لطمه نخوره من واقعا مشکل ندارم

بعد خدایی میبینم تو خونه هیچی کم نمیذاره،میگم‌ مهم‌خونه اس دیگه.

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

اره. ماهی 1 و خرده ای به خانوادش میده. چون باباش ی جورایی ورشکست شده و منبع درآمد نداره. منم بهش گیر نمیدم چون روز اولم این حرفو زد بهم.

ولی ی وقتایی هم زورم میده که دو تا داداش بزرگش بااینکه وضع مالیشون بهتره و باباشون بهشون خونه و ماشین هم داده ی جورایی فکر میکنن فقط وظیفه ماست

من شوهرم هر سال برنج محلیشونو تامین می‌کنه.. تا چند وقت پیش نمیدونستم..  شوهرم می‌گفت برو از پا ...

اشکال نداره

خب کمکم میکنیید که خدای نکرده نباید جوری باشه که خجالت بکشن... برای این چیزا خودتو ناراحت نکن اگه زندگیت آروم وخوبه وهمسرت دوست داره...

اینا همش میگذرعع

من شوهرم هر سال برنج محلیشونو تامین می‌کنه.. تا چند وقت پیش نمیدونستم..  شوهرم می‌گفت برو از پا ...

شوهر منم از این کارا زیاد کرده یه روز اتفاقی داشتم تراکنشای برنامه آپ رو تو گوشیش میدیدم کلییییی پول برا تک تک اعضای خانواده واریز کرده بود خدا شاهده اما خدا عوضشو بهمون داره میده

اشکال نداره خب کمکم میکنیید که خدای نکرده نباید جوری باشه که خجالت بکشن... برای این چیزا خودتو نارا ...

اره قبلا خیلی حرص میخورم ولی الان نه.. با مادرش شریکی ماشین خرید ماشین رو زد به اسم اون.. طبقه بالا پدر شوهرمو با کلی قرض ساختیم الان میگه مال بابامه.. دوست دارم از این خونه برم

شوهر منم یکی از این خانواده های شوهری حساب میشه که فقط میگیره مثل زالو پس بده هم نیست خودم ازشون خجالت میکشم از جاریهام از خواهرشوهرام بهشون میگم بهش پول ندین میگن اشکال نداره وقتی میخوام برم مسافرت خجالت میکشم تازه یه برادرشوهرم گفت چرا هرروز میرین بیرون خیلی دلم گرفت کاش جاریهام من با کارها شوهرم نبینن

بخدا حتی برا دامادشون هم پول واریز کرده بود😐😐من اصلا به روش نیاوردم

اگه همه شرایط رو برات فراهم کرده باشه چه عیبی داره.. برام دعا کن خونه رو بفروشن پول ما رو بدن مستقل بشیم

از این ناراحت شدم که به من پول تو جیبی خوبی نمی‌داد ولی به اونا پول میداد

ببین این مسئله خیلی هاس

من ماهی صدتومن ازش میگیرم،ینی بیشتر نمیده😁

دیدم اینجوریه،تو خرید خونه برا خودم کم نمیذارم

ینی از خورد وخوراک هررررچی بگی میخره، ولی موقع پول دادن یا برای پوشش و کفش واینا سختش میاد 😁😁😁

منم تو خرید خونه جبران میکنم

خیلیییییییی خوش اخلاقه وهمراهه وصبور،این به اون در

اره قبلا خیلی حرص میخورم ولی الان نه.. با مادرش شریکی ماشین خرید ماشین رو زد به اسم اون.. طبقه بالا ...

انشاله که خدا کمکتون میکنه جدا میشید🥰

سوره حشر و مزمل رو زیاد بخون