2777
2789
ببین این مسئله خیلی هاس من ماهی صدتومن ازش میگیرم،ینی بیشتر نمیده😁 دیدم اینجوریه،تو خرید خونه برا ...

شوهر منم خیلی اخلاقش خوبه

.. منم جدیدا همین کارو میکنم..  دلم میخواد بهش بگم یا خونه رو عوض کن. حتی با قهر ..... من حتی مسافرت هم که میریم اونا خرج خودشونو نمیدن ولی واسه دخترا  سوغاتی خوب میبرن .. خیلی سو استفاده میکنن

بله خانمی  همسرم به همه ی اعضای خانواده ش رسیده گی می کنه با اینکه وضع پدرش خوب بود( ایشون چند وقته فوت شدن) .حتی بیشتر از اینکه به من وبچه ها رسیدگی کنه.البته دیگه واقعا حالت سوءاستفاده پیدا کرده .همیاری یه مرد درصورت توانایی به خانواده ش درحد تعادل بد نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همه شرایط رو برات فراهم کرده باشه چه عیبی داره.. برام دعا کن خونه رو بفروشن پول ما رو بدن مستقل ...

آخه میدونی چیه تا حالا حتی یه بارم پیش نیومده اونا کاری برای ما بکنن از هیچ لحاظی فقط طلبکارن من سه سالی میشه مستقل شدم قبلا نزدیک هشت سال باهاشون زندگی کردم 

اوایل که شوهرم حتی اموالشو ماشینشو و.... رو هم به نام مادرش میکرد حتی کارت بانکیمونم به اسم مادرش بود😐😐😐خیلی صبوری کردم تا این کار از سرش افتاد 

آخه میدونی چیه تا حالا حتی یه بارم پیش نیومده اونا کاری برای ما بکنن از هیچ لحاظی فقط طلبکارن من سه ...

خوش به حالت ... الان که مستقل شدی زندگی چطوره؟ شیرین تر نشده🤣

شوهر منم یکی از این خانواده های شوهری حساب میشه که فقط میگیره مثل زالو پس بده هم نیست خودم ازشون خجا ...

باز خدا رو شکر کن که میگیره..

شوهر من نه تنها از خودش، از حقوق من هم برای خانواده ش مایه می ذاره.

در حالیکه خودمون الان ده روزه پولمون تموم شده ک منتظریم سر ماه حقوق بگیریم.

متاسفانه پدر شوهرم فکر میکنه هر چی ما داریم مال اونه

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.

من نامزدم زیاد اطلاعاتی ندارم فعلا تا شناخت بیشترش ولی بابام همیشه کمک مالی و خریدن خوراکی و... 

خلاصه هیچ وقت دسته خالی نمیری خونه مامان بزرگم یعنی مامان خودش😑😑😑

اره قبلا خیلی حرص میخورم ولی الان نه.. با مادرش شریکی ماشین خرید ماشین رو زد به اسم اون.. طبقه بالا ...

اینو دیگه حق داری ناراحت بشی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
شوهر منم خیلی اخلاقش خوبه .. منم جدیدا همین کارو میکنم..  دلم میخواد بهش بگم یا خونه رو عوض کن ...

این مسئله خیلی هاس

اما باقهر هیچ وقت کارتو پیش نبر، هم ازت زده میشه هم عادت میکنه هم عادی میشه براش

شوهرمن میگه محبت همیشه بیشتر جواب میده.امتحان کردم دیدم راس میگه

انفاقا ما بعد از عروسیمون سفر نرفتیم، تا سه ماه پیش تصمیم گرقتیم بریم مشهد،خانوادش بودن،من خیلی برام سخت بود،خیلی،چون مادرش واقعا خانومه اما خواهرش بنده خدا داره جدامیشه،یه کم اخلاقشم ناجوره مدام گیرمیداد، قرار بود دنگی دونگی بریم، چندوقت پیش فهمیدم تمام خرج سفر مال مابوده،فقط غصه خوردم که چرا قشنک لذت نبردم ،ینی اگه میدونستم خرج مال خودمونه از اول راحت تر می‌بودم،اما برام تجربه شد که دیکه همیشه راحت تر باشم، یا مال ماس، یا سر آخر ما سهممون رو‌میدیم

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
خوش به حالت ... الان که مستقل شدی زندگی چطوره؟ شیرین تر نشده🤣

خیلی راحترم خیلیییی رفت و آمدمو هم کنترل میکرد مادر خانم 

میگفت وقتی میخوای بری خونه مادرت قبلش باید بیای به من بگی به جان دوتا بچه هام هر موقع میخواستم برم میرفتم پایین میگفتم من دارم میرم خونه مامانم یعنی باید گزارش میدادم😔😔😔😔بعدش دیگه لجم میگرفت برم بگم به شوهرم میگفتم تو برو بگو دارم میرم 

خیلی اذیتم کرد اما خدا انتقاممو گرفت حساااابی