2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=124098952]بله. وسیله خوراکی میخره براشون دختراش میان میخورن میرن پشت 

این مشکل خیلی همه گیر هست. شوهرم خرج کل خانه شان‌را میدهد و برداراهاش که از اون‌ پولدارترن یک سر نمیزنن. تازه تو هر مراسمی هم کادو یا پول میده به اونها که  به من بدن تا اینجوری مثلا منتدارشون بشم. متنفرم از مفت خورها

بله دیشب رفته برامامانش فرش خریده چن وقت پیشم برای دختر برادر شوهرم لب تاپ خریده 

من چند وقت پیش فهمیدم گوسفند قربونی عروسیمون کادو دوست شوهرم بوده من فکر میکردم پدرشوهرم خریده اونا هم نامردی نکردم نصفشو خودشون خوردن .. یا مثلاً خرید برنج سالیانه شون با شوهرمه.  و خیلی چیزای دیگه

من به همسرم گفتم هرکاری می‌کنی بکن،ولی منو درجریان بذار چون بدم میاد یهو بفهمم یا اونا فکرکنن یواشکی بهشون چیزی میدی.

خدایی میگه هرکاری ام بکنه، خواهرش داره جدامیشه، تمام پول وکیل رو همسرمن داد،یکی دوبار بنده خداها توی روی من گفتن دستمون بیاد میدیم،یا مثلا طلابفروشیم پولتونو بدیم،جوری که منم بفهمم میگفتن، منم یه بار برگشتم گفتم این موضوعات بین خودتونه به من ربط نداره،پول خودشه وظیفه داره کمک کنه شایدم بخواد ببخشه به خواهرش...

دیگه خیالم راحته که میدونن منم میدونم، واقعاهم اهمیت نداره،فقط از کاریواشکی اذیت میشم.

حالا خانواده اش هستن، به اونا بده جای دوری ام نمیره خدایی

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
[QUOTE=124098952]بله. وسیله خوراکی میخره براشون دختراش میان میخورن میرن پشت  این مشکل خیلی همه ...

من متاسفانه باهاشون تو ی آپارتمان زندگی میکنم .. خیلی زرنگ بازی درمیارن . منم ازشون متنفرم

من چند وقت پیش فهمیدم گوسفند قربونی عروسیمون کادو دوست شوهرم بوده من فکر میکردم پدرشوهرم خریده اونا ...

واییییی من خیلی حرص میخورمممم

برای مامان شدنم و خونه دار شدنم دعا میکنی؟؟                خسته ام از دکتر و دارو فقط ب معجزه نیاز دارم😭😭😭😭😭😭😭😭
من به همسرم گفتم هرکاری می‌کنی بکن،ولی منو درجریان بذار چون بدم میاد یهو بفهمم یا اونا فکرکنن یواشکی ...

منم مث شمام

میگم حق داره برا خانواده اشه دوست داشت خرج کنه

زندگی زیباست