2777
2789
عنوان

آتش انتقام

182 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کیژانم امشب خیلی ناراحتم چون حرفهایی شنیدم که دوست داشتم بمیرم اما نشنوم اونم از شوهرم ،کسیکه عاشقش بودم میگم بودم چون واقعا احساسم نسبت بهش تغییر کرده با گفتن این حرفهاش ماجرا همه از مادرشوهرم نشات میگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم دو هفته ای میشه اومده شهر ما و خونه ی خواهرشوهرمه این مدت مریض بود و اونجا بود چون من کارمندم و نمی تونم چهارشنبه قبل دعوتمون کردن و همراه شوهرم رفتیم اونجا و جمعه شب من دعوتشون کردم خونمون،امشبم دوباره اونها گفتن واسه شام بیاین امشبم هوا واقعا طوفانیه و من به شوهرم گفتم تازه دو روز نیست که رفتیم اونجا و اونا اینجا بودن تازه فرداشم باید برم سر کار تو این سرما دوست ندارم بریم تازه قبلش با من هماهنگ میکردی 

من نمیدونم این مادرشوهرا کی دست از سر این عروسهای مظلوم بکشن 😬😬

شوهرم گفت بریم دیگه نه نگفتم بعد منم گفتم به خاطر تو چشم میام وقتی اومد خونه گفت حاضری گفتم آره تازه ماشینمون هم خرابه و تعمیرگاهه منم گفتم حداقل یه تاکسی می آوردی و ناراحت شد گفت بهانه گیری نکن و خواهرم لطف کرده دعوتمون کرده منم عصبانی شدم گفتم تو این سرما این کجاش لطفه اونم عصبانی شد و زنگ به خواهرش زد و گفت ما نمیایم و شما شام بخورین

شوهرم گفت بریم دیگه نه نگفتم بعد منم گفتم به خاطر تو چشم میام وقتی اومد خونه گفت حاضری گفتم آره تازه ...

بیشتر مردها همینه رفتارشون 😖😖

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...