عزیزم اول اینکه مبارک باشه انتقالت تو باید خوشحال باشی که ۱۴ روزه نی نی تو شکمت هستش و بی بی چک حداقل ۶ روز دیگه نشون بده ازمایش خونت بهتر از همه چیزه ایشالا فردا با کلی خبرای شاد میایی 🌹🌹🌹🌹🌹پیشاپیش تبریک
عزیزم اول اینکه مبارک باشه انتقالت تو باید خوشحال باشی که ۱۴ روزه نی نی تو شکمت هستش و بی بی چک حداق ...
نیم ساعت پیش گذاشتم منفی شد ، حالم خیلی بد ولی به همسرم نگفتم اخه خیلی امید داره ، فردا ساعت دوازده یک بابد ازمایش بدیم تا ۱۴ روز بشه . خدایا انیدم فقط به تو بود
خانمی میدونم خیلی وقته گذشته اما بلاخره باردار بودی؟
،،، من ای وی اف ام منفی شد و بعدش خورد به کرونا و من کلن بیخیال شدم تا اینکه اردیبهشت طبیعی باردار شدم که سقط شد متاسفانه ولی بعدش باردار شدم طبیعی به لطف خدا و خدا و دکتری که میرم پیشش .
سلام عزیزم میشه لطفا بگی بی بی روز چند منفی شد؟ چندتا جنین انتقال داده بودی و چند روزه بودن؟
سلام، از روز ۸ تا ۱۴ بیبی چکهام منفی بودن، داروهام رو هم قطع کرده بودم، روز ۱۶ وسیله سنگین جابجا کردم و کمردرد شدید گرفتم، همون روز تیتر بتا دادم به لطف خدا مثبت شد؛ به بیبی چک اصلا اعتماد نکنین؛ دو تا جنین ۳ روزه انتقال داده بودم که یکیش گرفت
منم دوتا سه روزه انتقال دادم هیچ علائمی ندارم امروز روز یازدهم بود تست زدم منفی شد ناامیدم از صبح تا ...
یازدهم خیلی زوده! بعد هم بیبی چک اغلب نشون نمیده، نه فقط من، بلکه چند نفر دیگه هم بودن که بیبی چکشون اصلا نشون نداد! تا روز آزمایشتون صبر کنین تا بتا تیتر بدین؛ استرس و نگرانی هم به دلتون راه ندین، اون طفل معصوم داره تمام تلاشش رو برای بقا میکنه، شما هم واسش یه مادر قوی باشین؛ انشاالله خدا دلتون رو شاد میکنه👌
سلام، من بیبی چکم هر روز منفی بود، روز ۱۶ خودمو واسه جواب منفی آماده کرده بودم که در کمال ناباوری، ب ...
عزیزم از این تاپیکتون چند ماه گذشته ولی منو یکم امیدوار کرد من دیروز روز دهم انتقالم بود وبی بی چکم منفی شد سه روز بعد میرم ازمایش یعنی امکانش هست اون مثبت باشه؟