2777
2789

عزیزم اول اینکه مبارک باشه انتقالت تو باید خوشحال باشی که ۱۴ روزه نی نی تو شکمت هستش و بی بی چک حداقل ۶ روز دیگه نشون بده ازمایش خونت بهتر از همه چیزه ایشالا فردا با کلی خبرای شاد میایی 🌹🌹🌹🌹🌹پیشاپیش تبریک

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول اینکه مبارک باشه انتقالت تو باید خوشحال باشی که ۱۴ روزه نی نی تو شکمت هستش و بی بی چک حداق ...

نیم ساعت پیش گذاشتم منفی شد ، حالم خیلی بد ولی به همسرم نگفتم اخه خیلی امید داره ، فردا ساعت دوازده یک بابد ازمایش بدیم تا ۱۴ روز بشه . خدایا انیدم فقط به تو بود 

نیم ساعت پیش گذاشتم منفی شد ، حالم خیلی بد ولی به همسرم نگفتم اخه خیلی امید داره ، فردا ساعت دوازده ...

چندتا انتقال دادی جنین چند روزن چند سالتونه علاعمتون چیا بود از روز ۶ به بعد درد پریودی داری زیر دل درد یا کمر درد 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
چندتا انتقال دادی جنین چند روزن چند سالتونه علاعمتون چیا بود از روز ۶ به بعد درد پریودی داری زیر دل ...

سه تا جنین بود که یکیش فقط کیفیتش خوب بود فریز هم ندارم . ۳۶ سالمه . درد پریود و کمر درد داشتم ولی خیلیام نداشتن و مثبت شده ربطی نداره . 

خانمی میدونم خیلی وقته گذشته اما بلاخره باردار بودی؟

،،، من ای وی اف ام منفی شد و بعدش خورد به کرونا و من کلن بیخیال شدم تا اینکه اردیبهشت طبیعی باردار شدم که سقط شد متاسفانه ولی بعدش باردار شدم طبیعی به لطف خدا و خدا و دکتری که میرم پیشش . 

سلام، من بیبی چکم هر روز منفی بود، روز ۱۶ خودمو واسه جواب منفی آماده کرده بودم که در کمال ناباوری، به لطف خدا و امام رضا(ع) جوابم مثبت شد

اینو واسه عزیزایی نوشتم که بیبی چکشون منفی میشه، گاهی نشون نمیده؛ امیدتون به خدا

سلام، من بیبی چکم هر روز منفی بود، روز ۱۶ خودمو واسه جواب منفی آماده کرده بودم که در کمال ناباوری، ب ...

سلام عزیزم میشه لطفا بگی بی بی روز چند منفی شد؟ چندتا جنین انتقال داده بودی و چند روزه بودن؟

سلام عزیزم میشه لطفا بگی بی بی روز چند منفی شد؟ چندتا جنین انتقال داده بودی و چند روزه بودن؟

سلام، از روز ۸ تا ۱۴ بیبی چک‌هام منفی بودن، داروهام رو هم قطع کرده بودم، روز ۱۶ وسیله سنگین جابجا کردم و کمردرد شدید گرفتم، همون روز تیتر بتا دادم به لطف خدا مثبت شد؛ به بیبی چک اصلا اعتماد نکنین؛ دو تا جنین ۳ روزه انتقال داده بودم که یکیش گرفت

سلام، از روز ۸ تا ۱۴ بیبی چک‌هام منفی بودن، داروهام رو هم قطع کرده بودم، روز ۱۶ وسیله سنگین جابجا کر ...

منم دوتا سه روزه انتقال دادم هیچ علائمی ندارم امروز روز یازدهم بود تست زدم منفی شد ناامیدم از صبح تا حالا دارم اشک میریزم😔😔😔

منم دوتا سه روزه انتقال دادم هیچ علائمی ندارم امروز روز یازدهم بود تست زدم منفی شد ناامیدم از صبح تا ...

یازدهم خیلی زوده! بعد هم بیبی چک اغلب نشون نمیده، نه فقط من، بلکه چند نفر دیگه هم بودن که بیبی چکشون اصلا نشون نداد! تا روز آزمایشتون صبر کنین تا بتا تیتر بدین؛ استرس و نگرانی هم به دلتون راه ندین، اون طفل معصوم داره تمام تلاشش رو برای بقا می‌کنه، شما هم واسش یه مادر قوی باشین؛ ان‌شاالله خدا دلتون رو شاد می‌کنه👌

سلام، من بیبی چکم هر روز منفی بود، روز ۱۶ خودمو واسه جواب منفی آماده کرده بودم که در کمال ناباوری، ب ...

عزیزم از این تاپیکتون چند ماه گذشته ولی منو یکم امیدوار کرد من دیروز روز دهم انتقالم بود وبی بی چکم منفی شد سه روز بعد میرم ازمایش یعنی امکانش هست اون مثبت باشه؟