2777
2789
عنوان

کادو روز مادر برای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا اینکارو کردی اخه. شوهرت چی میداد پس؟

شوهرم شیک اومد با من بازار من سکه رو دادم برا مامانش انگشتر گفتم شوهرمم گفت مرسی😂

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
شوهرم شیک اومد با من بازار من سکه رو دادم برا مامانش انگشتر گفتم شوهرمم گفت مرسی😂

ای جان ی وقت فشار نیاد ب شوهرت😂😂😂

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
من که ۳ساله نمیدم کادو  ۱۱ساله عروسشم نمیگه این ۱دونه پوش کبریت برای تو گرفتم من خرفت بلوز های ...

یعنی یکسال عیدی داد روز زن مادرشوهرم ک کاش نمیداد همون عیدیشم با کررررم میده

فک کن دوتا بلوزو خرید۶ بود 

اول گذاشته بود جلو جاریم یکیشو انتخاب کرده بود

بعد اونکی رو ک اون نخاسته بود داد بمن خیلیی بدم اومد برامم کوچیک بود😑

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

ی مشورت ب من بدین.

باپدرشوهرم بحثم شد و مادرشوهرم ب طرفداری از شوهرش باهام قطع رابطه ست.میدونه باردارم و استراحت اما دریغ از ی احوالپرسی تلفنی.

معتقدم زحمت شوهرمو کشیدو اختلاف ما نباید تو رابطه همسرم با پدرومادرش تاثیری بذاره.

واسه مامان خودم میخوام از درآمدخودم50تومن بدم.

نمیخوام شوهرم دست خالی بره پیش مامانش.کیک درست کنم براش؟یا پررو میشه؟

احتمال داره بگن کیک فرستاده ک یعنی پشیمونم.اهل حرف مفت هم هست ک بعدا بگه کیکش کم بود.چراخودش نیاورد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

[QUOTE=124001617]ای جان ی وقت فشار 

باور کن من کم سن بودم و ساده امروز مارشوهرم تیکه مینداخت ماه بعد من معنیشو میفهمیدم 

شوهرمم بشدت مامانی بود ک خدا روشکر الان بعد از سالهااااییی زیاد خوب شده تااازه

[QUOTE=124001617]ای جان ی وقت فشار  باور کن من کم سن بودم و ساده امروز مارشوهرم تیکه مینداخت م ...

خب نظرت اینکه من اصلا کادو نگیرم؟ 

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
ی مشورت ب من بدین. باپدرشوهرم بحثم شد و مادرشوهرم ب طرفداری از شوهرش باهام قطع رابطه ست.میدونه بارد ...

شوهرت خودش شیرینی بخره شما کیک درست نکن اگرم کردی خودت ببر

ی سوال شما موقعی ک نامزد بودید یا توی دوران عقد یا ازدواج ک کردین برای روز مادر برای مادرشوهرتون خود ...

بگو پسرش بخره توام باهاش برو موقع کادو تو بده دست مادرشوهرت😎🤗

بگو پسرش بخره توام باهاش برو موقع کادو تو بده دست مادرشوهرت😎🤗

اره درسته. برای مامان خودم چی؟🙄 همین کارو بکنم😁

شوهرت خودش شیرینی بخره شما کیک درست نکن اگرم کردی خودت ببر

خودم ک اصلا نمیرم.ن ب خاطر غرور.

دخالتشون زیاده.در حدی ک بایدلباسی اونامیگن بپوشم.بگن به یکی سلام کن باید کنم بگن نکن نباید بپرسم چرا؟

از نظر کاری هم ک باید کلفتی خاندانو کنم.

تازه زندگیم ب آرامش رسیده.نمیخوام دوباره ب بن بست بخورم.

شیرینی ب ذهنم رسید اما گفتم کیک درست کنم شوهرم دلش قرص میشه.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ی مشورت ب من بدین. باپدرشوهرم بحثم شد و مادرشوهرم ب طرفداری از شوهرش باهام قطع رابطه ست.میدونه بارد ...

نه بابا حالا ک قهری این کارو نکن خودش یه چیزی بخره ببره واسه مادرش یه شاخه گل ک قیمتی نداره دیگه