2777
2789
عنوان

کادو روز مادر برای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 49 پست

ی سوال شما موقعی ک نامزد بودید یا توی دوران عقد یا ازدواج ک کردین برای روز مادر برای مادرشوهرتون خودتون کادو میدین؟ یا باهم ؟ یا جدا جدا سیاست دارا ج بدن😂

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همون با عیدیشون نفری 200 میدیم  400 میشه فعلا شوهرمم که پول نگرفته از شرکت دعا کنید پولمون ...

مگه عیدی هم میدین؟

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
من کادوهامو تعریف کنم شما بخندین من حرص بخورم  سال اول با سکه ام فروختم انگشتر طلاخریدم  ...

بهش سم بده بخوره خودتو راحت کن مدلهای مخالفم داره دیگه انتخابش با خودته فقط ترجیحا یه چیز باشه تدریجی بمیره

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
من هیچی 😐 دستم خالیه

شیرینی بخر یه شاخه گل البته اگه با احشاسه اگه مثه ماله ماست ک همون شیرینی

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
من کادوهامو تعریف کنم شما بخندین من حرص بخورم  سال اول با سکه ام فروختم انگشتر طلاخریدم  ...

پولشو خودت دادی؟ یا شوهرت

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

من نمیتونم چیزی بخرم اوضاع مالیمون صفره. خصوصا ک افتاده بعد ولنتاین.... دیگه پولی نمیمونه. تازه اصا فک نکنم شوهرم چیزی بخره.یعنی اگه بخواد برا مادرش خرید کنه خیلی نامردیه چون پارسال برامن هیچ کار نکرد

ی سوال شما موقعی ک نامزد بودید یا توی دوران عقد یا ازدواج ک کردین برای روز مادر برای مادرشوهرتون خود ...

انگشتر طلا ماله دوران عقدم بود

اما از چشم پسرش دونست 

من که ۳ساله نمیدم کادو 

۱۱ساله عروسشم نمیگه این ۱دونه پوش کبریت برای تو گرفتم من خرفت بلوز های شیک و گرون براش میخریدم یهو به خودم اومدم

خداروشکر عیدی هم از اول ندادیم 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
مگه عیدی هم میدین؟

اره هرسال هم به مامانم هم به مامانش خیلیم سخته در عید 400 الانم که کلا پول نگرفتیم شرکت ورشکست شده وضعمون ریخته بهم الان 6ساله داریم میدیم از وقتی عروسی کردیم نمیشه هم ندیم 

یه صلوات مهمونم میکنید برا خونه دارشدنم😍😍
شوهرم میداد ک غمم نبود

وای چرا اینکارو کردی اخه. شوهرت چی میداد پس؟

من نمیتونم چیزی بخرم اوضاع مالیمون صفره. خصوصا ک افتاده بعد ولنتاین.... دیگه پولی نمیمونه. تازه اصا ...

شوهر من ولنتاین تو کتش نمیره اینو چکار کنم😥