2777
2789
عنوان

کادو روز مادر برای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 49 پست
ی مشورت ب من بدین. باپدرشوهرم بحثم شد و مادرشوهرم ب طرفداری از شوهرش باهام قطع رابطه ست.میدونه بارد ...

عزیزم براچی بخودت زحمت بدی کیک درست کنی با این وعضت. ب شوهرت بگو ی شیرینی بخره

من کادو ننیخرم شوهرم خودش کادو میخره خودش هم بهش میده البته باهم میریم برادرشوهر و خواهرشوهرمم میان ولی قبلش زنگ نمیزنم اما جاریم خیلی خودشیرینی میکنی واسه تولدش و همه مناسبتها خودشو میکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا حالا ک قهری این کارو نکن خودش یه چیزی بخره ببره واسه مادرش یه شاخه گل ک قیمتی نداره دیگه

قیمتش مهم نیست.هر چقدر خرج کنه وظیفشه.

اما شوهرم تو این خطا نیست.یعنی همون شیرینی هم من باید بهش بگم ک بخره وگرنه خودش نمیخره.

واسه خودمم مثلاباید یادآوریش کنم ک روز زن باید کادو بخری

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
قیمتش مهم نیست.هر چقدر خرج کنه وظیفشه. اما شوهرم تو این خطا نیست.یعنی همون شیرینی هم من باید بهش بگ ...

خب یاداوریش کن یه جعبه شیرینی بخره ببره حالا که تونستی قطع ارتباط کنی خرابش نکن تازه از دستشون راحت شدی

عزیزم براچی بخودت زحمت بدی کیک درست کنی با این وعضت. ب شوهرت بگو ی شیرینی بخره

ممنون گلم.آره کلا نظردوستان هم همینه ک شیرینی بخره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.