من کادو ننیخرم شوهرم خودش کادو میخره خودش هم بهش میده البته باهم میریم برادرشوهر و خواهرشوهرمم میان ولی قبلش زنگ نمیزنم اما جاریم خیلی خودشیرینی میکنی واسه تولدش و همه مناسبتها خودشو میکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا حالا ک قهری این کارو نکن خودش یه چیزی بخره ببره واسه مادرش یه شاخه گل ک قیمتی نداره دیگه
قیمتش مهم نیست.هر چقدر خرج کنه وظیفشه.
اما شوهرم تو این خطا نیست.یعنی همون شیرینی هم من باید بهش بگم ک بخره وگرنه خودش نمیخره.
واسه خودمم مثلاباید یادآوریش کنم ک روز زن باید کادو بخری
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم براچی بخودت زحمت بدی کیک درست کنی با این وعضت. ب شوهرت بگو ی شیرینی بخره
ممنون گلم.آره کلا نظردوستان هم همینه ک شیرینی بخره
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.