2777
2789
عنوان

درخواست شوهرمو قبول کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 90 پست
ملک بهتره 

خب چیزی ب نامم نمیشه و اینکه خانوادشم خودشون رو شریک میدونن ،فردا من بچه دار نشم هزار مشکل برام پیش میاد از این میترسم اگر نه پول برا چی بخوام

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
اگه بعدا ب هر نحوی ب پولت میرسی بهش بده 

میگه سال آینده با40 ملیون میذارم رو پولت برا زمین میخرم ولی مطمئن نیستم اینی ک میگه انجام بده

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت سر کار میری

قبلا اره الان بیکارم

خب 1 دانگم بگم نمیزنه،،،آخه بچه دار نمیشم از اینده میترسم اگر بچه داشتم دیگه پول برا چیم بود

البته ربطی به بچه داشتن و نداشتن نداره هر ادمی و هر زنی باید به فکر اینده خودش هم باشه 

بنظرم باهاش معامله نکن حالا که حاضر نیست حتی اندازه پولت به نامت بزنه معلومه خودشو جدا میدونه لام نیست تو خودتو باهاش یکی کنی

ببین عزیز . حداقل پولتو بدی ای وی اف دلت نمیسوزه ولی اونجوری پولت پوچ میشه بد میسوزی. من خودم دولتی رفتم چند میلیون تا الان هزینم شده که از پول خودم دادم و شوهرم بعدش گذاشته سر جاش. من جای شما باشم میگم عزیزم هزینه چهار دفعه ای وی اف تو بیمارستانای مطرح میشه پول زیادی نیست که بخوام بدم بهت و . نده.

یعنی فقط پولو بدی ملکم شریکی شه پولتم بره به ایم یکی دیگه هم بشه نه نکن مگه خود آزاری داری خواهر من ...

اره گفتم بهش

به نام نزنه اصلا پول نده ولی بازم شما بهتر. همسرت میشناسی شاید. از اون. مردهاست که قدر. میدونه

آدم خوبیه خدایی ولی اینکه نمیزنه ب نامم نمیتونم قبول کنم ،من آیندم نامشخصه با وجود این نازایی لعنتی

اندازه پولت بهت سهم بده به نامت بزنه ...شصت تومن بمونه دستت ارزشش میاد پایین پول زیادی هم که نیست

اره منم همینو میگم حتی 1 دانگم راضیم اون میگه اصلا

خب چیزی ب نامم نمیشه و اینکه خانوادشم خودشون رو شریک میدونن ،فردا من بچه دار نشم هزار مشکل برام پیش ...

عزیزم به اسم خودش میشه بعد ivfریسکه من سالها پول خرج کردم اخرشم نشد الان میگم کاش اون پولها رو میدادم طلا یا چیزی برام میموند میل خودته ولی تو زندگی مشترک اینجور چیزها بی معنی بازم میل خودته گلم 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
ببین همه چیز بستگی به شوهرت داره اگر به نامت نزنه و شریکبشن باهات نده پول رو. و با توجه به اینکه می ...

ن دفعه قبلی ای وی اف کردم خودش داد 20 تومن هزینه شد ،ولی میگم مجدد بخوام انجام بدم شاید بگه پول نیس ،بگم از پول خودم استفاده کنیم 

هزینه آی وی اف رو مگه شما باید بدی؟؟!!!!! همینکارا رو میکنید که انقدر پررو میشن دیگه، پول رو میخواد ...

ن عزیز دفعه قبلی خودش داد،،الان برا بار دوم میگم داره ملک میخره اگه بگه پول نیس برا ای وی اف بگم از پول خودم استفاده کنیم

ن دفعه قبلی ای وی اف کردم خودش داد 20 تومن هزینه شد ،ولی میگم مجدد بخوام انجام بدم شاید بگه پول نیس ...

نه نگو، هرجور شده خودش تامین کنه، مگه فقط شمایی که بچه میخوای؟! 

هم آی وی اف بشی، سختیا رو تحمل کنی،هم پولشو بدی، بعد ایشون دقیقا چی کار کنه؟!