2777
2789
عنوان

درخواست شوهرمو قبول کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 90 پست

نه این کار رو نکن.

برای نازایی هم به من پیام بده تا طبیعی راهنمایی ت کنم بدون هیچ عمل و کار خاص و داروی گیاهی و شیمیایی، مشکلت حل می شه.

درخواست بذار وقتی تایید کردم یه پیام بده مشکلت رو بعد سر فرصت برات کامل توضیح می دم. فقط یادت باشه که رابطه ت رو برام شرح بدی کاملا.

در مورد خونه هم نکنی این کارو یه موقع....

من از این اشتباها زیاد کردم.

اره هر چی میگم ب نامم نمیکنه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا از رابطه زن و شوهریتون

450 تقسیم بر 6 میشه 75 

چطور میخوای 60 بدی بعد  خواستی دو دانگ بزنه به نامت 

خب اونم خنگ نیست که 

بنظرم با توجه به اینکه گفتی ممکنه بعدا خانواده شوهرت ادعای شراکت کنن این معامله کلا جالب نیست 

باز حالا یک بار هم پیشنهاد بده یک دانگ بزنه به نامت ببین چی میگه

طلا بخر بذار امانات بانک به موقع بگیر بفروش

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

خودت چی فکر میکنی؟؟؟؟؟

باردار نمیشی وممکنه ای وی افم جواب نداد وروزی خانواده شوهرتو خودس وارث بخواند.

توی کارو مسائل مالی باشوهرت شریکن واحتمالا ابنجام شریک میشن و شمام از اینده خبر نداری.

شوهرتم حاضر نیست قانونی قسمتی ازونجارو بنامت کنه.۴روز دیگه ممکنه تونی ثابت کنی وحقتو پس بگیری

الان چی فکر میکنی خودت؟؟؟؟😐😐😐😐🤨🤨🤨🤨🤨🤨

جدا از رابطه زن و شوهریتون 450 تقسیم بر 6 میشه 75  چطور میخوای 60 بدی بعد  خواستی دو دان ...

خب 1 دانگم بگم نمیزنه،،،آخه بچه دار نمیشم از اینده میترسم اگر بچه داشتم دیگه پول برا چیم بود

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

به هیچ وجه قبول نمیکردم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خونه بخر اگه مطمعته

خونه نیس مغازس

اگه به نامت نمیزنه قبول نکن..اونم شراکتی باشه

بدیش ب همینه ک باباش فردا میگه منم شریکم 

مگه هزینه ای وی اف با شماس؟ من بودم کمک نمیکردم

ن اینکه با من باشه ولی میترسم بگم بریم دوباره ای وی اف بگه پول نیس فعلا