2777
2789

همیشه کاربرد ناف تو بزرگسالی برام سوال بود نمیدونم نمیدونم شماهم درگیرش بودین یانه😂خیلی از مامانها میشنیدم فلانی نافش افتاده فلانی دلدرد داشته نافشو جا انداخته خوب شده و.... ولی هیچ درکی ازش نداشتم تا اینکه چند وقت پیش یه روز توی برنامه ی طبیب که  شبکه ی سه ساعت یازده صبح پخشش میکنه یه متخصص اورده بودن فقط برای پرسیدن سوالهای نافی🤪یعنی خوراک من بود کلی کیف کردم باهاش.خیلی حرفهای جالب و باورنکردنی ای شنیدم.مثلا اینکه اونایی که کار سنگین میکنن یا بارفیکس ایستاده میرن و از جایی آویزون میشن احتمال اینکه نافشون از جاش در بره خیلی زیاده.میگفت خیلی از مشکلات روده خیلی از دلدردها که کسی دلیلش رو نمیفهمه و خیییییلی مشکلات دیگه از دررفتگی نافه.یکی از مهمترین چیزایی که گفت این بود که خیلی از ناباروری ها از همین موضوع نشآت میگیره و بعد از اینکه ناف آقا یا خانم رو جا میندازن خیلی از مشکلات خوب میشه. بعد از چند نفر پرسیدم خیلی عادی گفتن اره ما فلانی رو میشناسیم رفته نافشو جا انداخته باردار شده!یا یه خانمه از تهران میاد همین کارو میکنه خیلی ها باردار شدن! دیدم انگار فقط من نمیدونستم

خلاصه گفتم این یافته ام را در این مکان با شماها در میون بزارم خیلی کار ساده ایه هزینه ی زیادی هم نداره امتحانش میارزه.

ان شاالله خدا به همه ی اونهایی که انتظار بچه میکشن یه بچه ی سالم و صالح بده

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

منم نشنیده بودم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییییی ناف من در رفته کوجا برم دنبالششش

واقعا راست میگی؟بلا گرفتی مارو؟

ببین من قم هستم تو مطب یه دکتر شنیدم که ناف هم جا میندازه!چون دکتره طب سنتی هم کار میکرد

یه خانمهایی هم هستم از قدیمیها که توی خونه این کارهارو میکنن باید پرسو جو کنی پیداشون کنی البته پیش کسی برو که مطمئنه نری یه جا بدتر داغونت کنن.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

ممنون از مهربونیت

انشاالله عوضشو از خدا بگیری❤❤

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چه جالب که گفتی خدا هر چی دوست داری بهترین شو بهتون بده 🙏😌کجا باید بریم؟

والا نمیدونم کجا بگم تو پست قبلی جواب دادم.توی قم مطب خانم دکتر فرخ آشتیانی شنیدم که یه خانمه پرسید بهش گفتن جا میندازن.ولی تو شهرای دیگه باید سراغ بگیرید از پزشکهای طب سنتی هم میتونید بپرسید.یه سایت هست به اسم (طبایع) تو نت سرچ کنید  بعضی از پزشکهای طب سنتی هر شهر رو معرفی کرده.ولی خونگی ها هم هستن!دختر من رودل کرده بود هردکتری رفتیم خوب نشد داشت از تب و دلدرد میمرد !آخرش رفتم اراک چون توی قم کسی رو نمیشناختم اونجا یه خانمه بود رودلش رو رد کرد یک شبه خوب شد.شما هم پرس و جو کنید

والا نمیدونم کجا بگم تو پست قبلی جواب دادم.توی قم مطب خانم دکتر فرخ آشتیانی شنیدم که یه خانمه پرسید ...

باز هم ممنون عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نکات جالب دیگه این بود که میگفت اگر هرشب توی نافتون یه قطره روغن لیمو بریزید پوستتون شفاف میشه و کبد چربتون خوب میشه.روغن بنشه و بادام شیرین توی ناف بعد از یه مدت پوس ت  رو شفاف میکنن و ترکهای لب رو برطرف میکنن.روغن کرچک توی ناف  موهای وز و کم رو پر و نرم میکنه و خیلی چیزهای مفید دیگه

پس ناف رو دست کم نگیرید

والا نمیدونم کجا بگم تو پست قبلی جواب دادم.توی قم مطب خانم دکتر فرخ آشتیانی شنیدم که یه خانمه پرسید ...

سلام ببخشید از تاریخ گذاشتن این موضوع خیلی گذشته‌... میخوام بدونم شما از تشخیص دکتر فرخ اشتیانی و داروهایی ک دادن راضی بودید ؟ لطفا هر چی ازشون میدونید بهم بگید. یا اینکه دکتر یا عطاری خوب تو قم یا تهران کجاس ؟ سنتی منظورمه

سلام ببخشید از تاریخ گذاشتن این موضوع خیلی گذشته‌... میخوام بدونم شما از تشخیص دکتر فرخ اشتیانی و دا ...

والا برای من زیاد خوب نبود ولی مادرم هشت سال میرفت دکتر و کسی مفهمید سرطان تیروئید داره ولی ایشون فهمیدن.

من پیش طبیبهای آل اسحاق یا بوعلی دارو رفتم راضی بودم. تو نت سرچ کنید ادرس میاد

خیلی ها از دکتر بلاغت راضی ان.

من یه دوره هم پیش دکتر مدیحی رفتم خیلی خوب بود تخصص و کارشون رو قبول داشتم.

تهران هم دکترهای خوب زیاد داره دکتر زنده دل، دکتر ارسلان خسروی پزشکهای طب سنتی هستن که خودم هم ازشون نتیجه گرفتم