2777
2789
عنوان

طلاق خیلی ترسناکه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 73 پست
خدا صبرت بده،من نتونستم تحمل کنم و واسه فراموشی  ازدواج کردم،البته هیچکدوم از اعضای خانواده ام ...

من هنوز تکلیفمون معلوم نشده...اگ جدا شیم هیچوقته هیچوقت دیگه ازدواج نمیکنم....هنوز ب کسی نگفتم...دعا کن برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسیو میشناسم مطلقه س و خیلی پاکه . ولی خوب بازم نمیتونم کنار بیام ک حتی تو جمع ببینمش .نمیدونم چر ...

ناراحت نشی ولی فکر کردی شوهرت تحفه هست که همه زن های مطلقه براش نقشه بکشن اگه اینو با خودت مرور کنی این مشکل هم حل میشه خود ما خانوما گاهی توهم میزنیم و برای دیگران هم ایجاد مزاحمت میکنیم 

میشه بگی چه مشکلی داشت شوهر سابقت؟ چند وقته طلاق گرفتید

شوهر من مهندس برق بود ولی شدیدا خسیس بود.

منم نمیتونستم این رفتار بدش تحمل کنم‌

پسر عمه ام بود

خیلی مرد ساکت و آرومی بود

بسیار صبور بود

هیچ وقت اشکمو در نمیاورد

ولی همین خساستش خیلی آزار دهنده بود.

۳ سال طول کشید تا طلاقم داد

یکساله ک مجدد ازدواج کردم.

این شوهرم خیلی زود عصبی میشه

حتی یه پسر ۷ ساله هم داره

ولی خیلی دست و دلبازه.

زندگی الانم رو خیلی بیشتر دوس دارم

شکر میکنم ک از فامیل نترسیدم و دل رو زدم ب دریا

طلاق گرفتم‌

حال دلم الان خیلی بهتره

یعنی اصلا اصلا پشیمون نیستی؟؟

بگو حتی ۱ درصد. درحالیکه مشکل فقط مامانی بودنش بودا! نه فحش میداد نه کارای دیگه! منم با اینکه عاشقش بودم ولی دیدم تازه روزای خوشمون اینجوریه بعد ۲ سال که دیگه من کور میشم از گریه. 

ناراحت نشی ولی فکر کردی شوهرت تحفه هست که همه زن های مطلقه براش نقشه بکشن اگه اینو با خودت مرور کنی ...

ن خودمم میدونم فکرم اشتباس ولی کاریش نمیشه کرد ☹ الان ک همه جا پر زنه ‌.کسی بخاد خیانت کنه هم میکنه . ولی فرهنگ غلطیه ک جاافتاده 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
چقدر ضعیغی هنوز سنی نداری یا درستش کن یا جداشو شرایطو به خونواده ت توضیح بده اگه باکره هستی که از هم ...

متاسفانه باکره نیستم.اینم یه مشکله.که هیچکس نمیدونه‌.جز خودم و شوهرم.تهرانم عزیزم میدونم تهران طلاق خیلی عادی تره ولی هنوزم برای خانواده ها از دست دادن بکارت توی دوران عقد چیز خیلی بدیه

بی بلا مهربون....حالم خیلی خرابه نمیدونم به کی و به چی پناه ببرم

از چیزی ازت دلخوره کسی رو واسطه نکردی که برگردی سر زندگیت باید با ارامش و اطمینان بش بفهمونی عوض شدی چون معلومه خیلی دوسش داری

ناراحت نشی ولی فکر کردی شوهرت تحفه هست که همه زن های مطلقه براش نقشه بکشن اگه اینو با خودت مرور کنی ...

نه به خدا منی که خودم حرف طلاق تو زندگیم افتاده که نمیام بگم اینو.من گفتم نمیگم همه مطلقه ها خوبن همشونم بد نیستن.یعنی زنی که ببخشید خراب باشه که دیگه کاری نداره متاهله مجرده یا مطلقه.کار خودشو میکنه.شما منظور منو اشتباه متوجه شدی 

متاسفانه باکره نیستم.اینم یه مشکله.که هیچکس نمیدونه‌.جز خودم و شوهرم.تهرانم عزیزم میدونم تهران طلاق ...

اگه خیلی اذیتت میکنه بیخیالش شو از ما به تو نصیحت بعدا پیرت میکنه خونواده ش چی خوبن ؟با اونا مشکل نداری ؟؟

شوهر من مهندس برق بود ولی شدیدا خسیس بود. منم نمیتونستم این رفتار بدش تحمل کنم‌ پسر عمه ام بود خی ...

برات خوشحالم عزیزم دعا کن منم به تنها خواستم یعنی آرامش برسم بالاخره

نه به خدا منی که خودم حرف طلاق تو زندگیم افتاده که نمیام بگم اینو.من گفتم نمیگم همه مطلقه ها خوبن هم ...

عزیزم من با اون یکی دوستمون بودم که بنده خدا هم ناراحت نشد و اشتباهش رو پذیرفت نجابت و شرافت ربطی به مطلقه بودن و متاهل بودن نداره